30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet

Keittiökoneet

Keittiökone on kätevä apuri keittiössä! Sähkö-, manuaali- sekä paristokäyttöiset keittiökoneet kuuluvat tähän ryhmään. Keittiölaite auttaa sinua säästämään aikaa keittiössä ja ruoanvalmistus nopeutuu.
732 osumaa / Lajittelutapa:
Perkolattori 12kp - Kuparinvärinen - C3
C3

Perkolattori 12kp, Kuparinvärinen

99 €109,75 €
Tilaustuote
STSV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Mustanharmaa - Steba
Steba

STSV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Mustanharmaa

129 €239,95 €
Varastossa
KITCHEN HACKS
1
...
21
Sivu 1/21

Lisätietoja Keittiökoneet stä

Klassinen monitoimikone jauhaa, vatkaa, pilkkoo sekä raastaa –  se tekee puolestasi lähes kaiken! Yleis- ja monitoimikoneet tekevät siis keittiöelämästäsi paljon helpompaa! Tähän kategoriaan kuuluvat myös mehulingot, joiden avulla voit puristaa terveellisiä ja herkullisia mehuja hedelmistä ja vihanneksista. Sauvasekoittimella puolestaan valmistat herkullisen smoothien aamupalaksi ja vohveliraudalla yllätät ystävät tai perheen valmistamalla rapeita vohveleita iltapalaksi. Näiden lisäksi löydät myös klassiset keittiölaitteet, kuten leivänpaahtimet, munankeittimet, lihamyllyt ja kahvinkeittimet. Klassinen yleiskone löytyy myös valikoimastamme!

KitchenTimen valikoimassa on laadukkaita kodinkoneita monelta eri merkiltä. Esimerkiksi KitchenAid-tuotteet, jotka lähes sata vuotta sitten aloittivat keittiökoneiden vallankumouksen, löytyvät meiltä. Lähes kaikki, mitä voit kuvitella tarvitsevasi, löytyy täältä. Mitäpä ruuanlaitto olisi ilman näitä käteviä laitteita?

Keittiökoneiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi erilaiset blenderit, monitoimikoneet, sauvasekoittimet, vohveliraudat ja rasvakeittimet, mehulingot ja kahvin- ja teenkeittimet sekä muut kodin pienkoneet. Ilman keittiökoneita keittiö ei ole keittiö! Tai voi olla, mutta työtä ainakin riittää enemmän eivätkä resurssit maukkaiden ruokien valmistamiseen ole läheskään samat.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR