30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Keittiövaaka

Keittiövaaka

Jo 50 vuotta on kulunut siitä, kun keittiövaaka ensimmäisen kerran otettiin käyttöön. Nykyään keittiövaa'at löytyy sekä analogisina että digitaalisina malleina. Digitaalisen keittiö vaa'an etu on se, että sillä voi nopeasti ja tarkasti mitata, kuinka monta grammaa ruoka painaa.
15 osumaa / Lajittelutapa:
Bengt Ek -keittiövaaka muumiaiheella - Valkoinen - Bengt Ek Design
Bengt Ek Design

Bengt Ek -keittiövaaka muumiaiheella, Valkoinen

35,20 €39,15 €
Varastossa

Lisätietoja Keittiövaaka stä

Nykyään on myös olemassa vaakoja, joissa on mukana litramitta, mikä helpottaa painon seuraamista leivottaessa. Jos tarvitset vaakaa leipomiseen, kulhollinen tai litramitallinen keittiövaaka voi olla paras vaihtoehto. Ravinnosta ja treenaamisesta kiinnostuneelle puolestaan sopii paremmin talousvaaka, jossa on tasainen levy. Tällaisen vaa’an avulla ruoka on helppo mitata suoraan lautaselle.

Monet tuotteistamme on suunniteltu ihanan retrotyylisesti, joko kirkkaissa ja pastellinsävyisissä väreissä ja niissä on mukava 50-luvun tunnelma. Riippumatta tyylistäsi tai tarpeistasi, meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vaaka!

Leivonnassa vaa'asta on paljon hyötyä! Monesti osassa reseptejä mitat on ilmoitettu desilitrojen sijasta grammoissa, joten vaa’an avulla nämäkin mitat on helppo saada oikein ja leipomus onnistumaan. Digitaalinen keittiövaaka voi olla hyvä vaihtoehto myös, mikäli haluat pienen näppärän vaa'an, jonka mahtuu helposti keittiönkaappiin.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR