365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Hiilihapotuslaitteet

Hiilihapotuslaitteet

Tästä kategoriasta löydät kaikki hiilihapotuslaitteet valikoimastamme. Hiilihapotuslaite on täydellinen kun haluat tehdä hiilihapotettua vettä kotonasi.
26 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Carbonator 3 Hiilihapotuslaite - Kiillotettu teräs - Aarke
Aarke

Carbonator 3 Hiilihapotuslaite, Kiillotettu teräs

210 €
Varastossa

Lisätietoja Hiilihapotuslaitteet stä

Kun käytät hiilihappolaitetta on hyvä muistaa, että painalluksien välissä pitäisi kulua pari sekuntia. Noin kolme painallusta antavat tarpeeksi hiilihappoa vedellesi. Hiilihappopatruunat joita käytetään koneissa ovat myös todella helppo vaihtaa ja nekin hankit erittäin helposti myös meiltä. Meiltä löydät esimerkiksi tunnetut Sodastream koneet jotka takaavat laadullaan varman nautinnon!

Voit myös helposti tehdä hiilihapotettua vettä joka on makeutettua. Useimmat makeutusaineet löydätkin lähimmästä ruokakaupastasi. Jos ostat hiilihappolaitteen säästät selvästi rahaa jos olet hiilihapotetun veden ja limun suurkuluttaja. Hiilihappolaite auttaa sinua tekemään kaiken tämän kotona kraanavedellä joten yksi pullollinen maksaa vain murto-osan siitä, mitä se maksaisi kaupassa. Hiilihapotuskone on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sillä voit käyttää samaa pulloa uudestaan ja uudestaan. Meiltä löydät hiilihapotuslaitteet eri hintaluokissa ja malleissa joten löydät varmasti jotain sinulle sopivaa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR