30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Riisikeittimet

Riisikeittimet

Täältä löytyvät valikoimamme näppärät riisikeittimet. Riisinkeitin on erinomainen ja arvostettu keittiöväline monessa kodissa.
6 osumaa / Lajittelutapa:
Riisinkeitin monitoiminen 5 l - Musta - Russell Hobbs
Russell Hobbs

Riisinkeitin monitoiminen 5 l, Musta

124 €137,20 €
Tulossa meille

Lisätietoja Riisikeittimet stä

Valikoimastamme löytyy erimallisia riisikeittimiä, joissa on käteviä ominaisuuksia. Riisinkeittimet ovat myös erikokoisia, joten voit valita riisikeittimen, joka sopii hyvin omille tarpeillesi. Tyylikkäät ja käytännölliset riisinkeittimet ovat helppokäyttöisiä ja ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Monet riisikeittimet on valmistettu tarttumattomasta materiaalista. Tästä syystä on tärkeää, ettei keittimen kanssa käytä metallisia keittiövälineitä, sillä ne voivat vahingoittaa keitintä ja sen pintaa. Riisinkeitin on oiva apuväline keittiöösi, mutta et välttämättä ajattele tarvitsevasi sitä ennen kuin olet hankkinut sen!

Riisikeitin on helppokäyttöinen ja sillä on monia älykkäitä ominaisuuksia. Riisinkeitintä käytettäessä ei tarvitse pelätä riisin palamista pohjaan. Riisinkeitin on yleinen laite esimerkiksi kiinalaisessa ja itämaisessa keittiössä, mutta Suomessa kyseistä laitetta ei kotikäytössä erityisemmin näe. Oletko joskus miettinyt, miksei kotona valmistettu riisi maistu samanlaiselta tai yhtä hyvältä kuin kiinalaisen ravintolan riisiannos? Tämä johtuu juuri riisikeittimestä! Riisikeittimessä kannattaa valmistaa todella kovaa riisiä, ei siis sitä basmati- tai jasmiiniriisiä, jota kaupassa myydään ja jonka valmistusajaksi sanotaan 10 minuuttia. Tällainen riisi voi riisikeittimessä helposti yli kypsyä. Sen sijaan kannattaa ostaa itämaista hyvin kuivattua riisiä.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR