365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Pastakoneet

Pastakoneet

Pastakoneen avulla voit valmistaa omassa keittiössäsi perinteisen italialaisen juhlaillallisen!
16 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Marcato pastakone Atlas 150 Design - Vihreä - Marcato
Marcato

Marcato pastakone Atlas 150 Design, Vihreä

102 €119 €
Tulossa meille

Lisätietoja Pastakoneet stä

Pastakoneella voit tehdä fettuccinea, raviolia tai lasagnelevyjä kun aito italialainen konsanaan. Kuivatun ja tuoreen pastan makuero on valtava, joten pastakoneillamme voit tehdä unohtumattoman vaikutuksen vieraisiisi. Monet pastakoneet sisältävät lisävarusteita, joten voit vaihdella valmistamaasi pastalajiketta. Meillä löydät sekä moottorilliset ja käsikäyttöiset pastakoneet joten voit valita pastakoneen joka sopii parhaiten omalle tyylillesi. Perinteinen manuaalinen pastakone on varmasti sopiva sinulle jos arvostat perinteitä. Pastakoneeseen sijoittaminen on investointi, joka ilahduttaa koko ruoka seuruetta aina uudestaan ja uudestaan. Tätä et varmasti tule katumaan.

Pastakoneiden lisäksi valikoimassamme on paljon muita pastaruokalajien lisätarvikkeita kuten raviolivuokia ja raviolimuotti joiden avulla pastaruokia on helppo muunnella. Näiden tuotteiden avulla perheen suosikkiruoka muuttuu monipuoliseksi ja yllättäväksi ruokalajiksi, jota voi huoletta tarjoilla myös hienommissa juhlissa. Spagettikone on siis oiva ostos, jota et varmasti tule katumaan.

Pastan ja pastakoneen lisäksi tarvitset vain italialaista musiikkia, kynttilöitä ja punavalkoruudullisen pöytäliinan, jotta tunnelma on varmasti kohdallaan. Pasta kaikissa muodoissaan on yksi rakastetuimpia ruokia ja sopii sekä arkeen että juhlaan. Pastan valmistamisen ei ole pakko olla hankalaa ja aikaa vievää sillä kunnon pastakoneella työ helpottuu entisestään. Perinteinen pastakone onkin todella helppokäyttöinen ja sinun tarvitsee ainoastaan tehdä taikina ja kääntää vipua.

Suositut suodattimet

-

tiistai 20. helmikuuta 2024
Opettele valmistamaan pastaa alusta asti
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR