30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto

Ruoanlaitto

Voidaksesi olla mestari keittiössä, tarvitset käyttöösi myös oikeanlaiset keittiövälineet jotka löydät ruoanlaitto kategoriasta. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi ruuanlaittotuotteet - keittiöveitsistä kattiloihin, patoihin ja siivilöihin.
5283 osumaa / Lajittelutapa:
Heirol kahvipresso ruostumatonta terästä - 1 l, 8 kuppia - Heirol
Heirol

Heirol kahvipresso ruostumatonta terästä, 1 l, 8 kuppia

58 €107,95 €
Tilaustuote
1
...
147
Sivu 1/147

Lisätietoja Ruoanlaitto stä

Me KitchenTimella rakastamme ruoanlaittoa ja haluamme luoda kaikille mahdollisuuden viettää laatuaikaa keittiössä. Toivomme pystyvämme inspiroimaan myös sinua jännittäviin kokemuksiin keittiössä riippumatta siitä, oletko iloinen ruuanlaiton aloittelija vai ammattilainen. Keittiötarvikkeet ovat meidän juttumme, joten älä epäröi olla yhteydessä meihin! Autamme sinua kysymyksissäsi ja ohjaamme laajan valikoimamme läpi, jotta löydät juuri sinulle oikeat tuotteet.

Tämä kategoria on kaikista laajin ja kattaa kaiken, mitä tarvitset niin arkiruuan kuin juhlaillallisenkin valmistamiseen.Täältä löydät kaikki ne keittiötarvikkeet, joita eniten tarvitset uppoutuaksesi ruuanlaiton maailmaan! Klassisten, ruuanvalmistukseen tarkoitettujen, keittiötarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös muuten keittiötuotteet kuten elintarvikkeet ja keittokirjat.

Suositut suodattimet

-

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR