30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Vedenkeittimet

Vedenkeittimet

Vedenkeitin on järkevä tapa keittää vettä. Veden keittäminen vedenkeittimellä vie yleensä vähemmän sähköä kuin liedellä keittäminen, ja on myös nopeampaa.
68 osumaa / Lajittelutapa:
Aarke vedenkeitin 1,2 L - Teräs - Aarke
Aarke

Aarke vedenkeitin 1,2 L, Teräs

228,79 €230,65 €
Varastossa
UUTUUS
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Vedenkeittimet stä

Esimerkiksi kesämökillä vesikeitin on mitä parhain ratkaisu. Sen lisäksi että voit keittää vettä teetä ja pikakahvia varten voit hyödyntää vedenkeitintä myös muissa arkisissa askareissa. Monella kesämökillä on yleistä, ettei lämmintä vettä tule hanasta, vaan se pitää keittää. Mikäpä olisi kätevämpää ja nopeampaa kuin kiehauttaa pannulinen kuumaa vettä muutamass minuutissa sen sijaan, että odottaisit lieden äärellä veden kiehumista kattilassa? Vedenkeittimen avulla saat nopeasti lämmintä vettä esimerkiksi tiskaamista varten tai jos haluat siivota lämpimällä vedellä, tämäkään ei ole ongelma.

Valikoimastamme löydät useampia eri malleja eri väreissä, joten kurkista valikoimaan ja valitse sieltä omaan keittiöösi sopiva apuri. Suosittuja vedenkeittimiä tarjoavia merkkejä ovat esimerkiksi Breville, Tefal ja Eva Solo. Merkkien tarjoamat vedenkeittimet ovat paitsi laadukkaita ja tehokkaita, myös erittäin tyylikkäitä!

Vedenkeitin on myös kätevä apu silloin, kun pitää lämmittää suuria määriä vettä liedellä. Vedenkeitin on kätevä apuri keittiössä, sillä kuumaa vettä tarvitaan yllättävän usein. Vedenkeittimellä asia hoituu nopeasti ja helposti ja pääset jatkamaan muita toimia! Vedenkeittimellä keität vettä nopeasti ja näppärästi vaikkapa iltateetä varten, leipomiseen tai ruoanvalmistukseen tai vaikkapa nuudeleita varten. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR