30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 07:52:30

Keittiökoneet/Vohveliraudat

Vohveliraudat

Useimmat vohveliraudat sisältävät monenlaisia käteviä ominaisuuksia, kuten säädettävä termostaatti, tarttumaton pinnoite ja sisäänrakennettu sähköjohdon säilytys. Vohvelirauta ja vohvelipannu tekee niin aamustasi kuin illastasikin hieman herkullisemman ja vohvelit takaavat hyvän startin päivällesi.
16 osumaa / Lajittelutapa:
Lono vohvelirauta - Hopea - WMF
WMF

Lono vohvelirauta, Hopea

108 €120 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Vohveliraudat stä

Itse vohveliraudalla tehdyt vohvelit ovat täydellinen jälkiruoka, aamiainen, kevyt lounas tai iltapala. Vohvelirauta on erityisesti lasten suosiossa, mutta tietenkin myös monet aikuiset pitävät vohveleista. Herkullisen vohvelin tekoon tarvitaan hyvä vohvelirauta, jollaisen löydät laajasta valikoimastamme. Vohvelirautavalikoimastamme löytyy useita erilaisia malleja ja kokoja. Jotkut vohveliraudat paistavat yhden vohvelin kerrallaan, kun taas toisissa on tuplarauta ja niissä paistuu kaksi vohvelia samaan aikaan, jolloin säästät aikaa tehdessäsi vohveleita. Vohvelit sopivat moneen tilaisuuteen ja niitä voi muokkailla haluamallaan tavalla. Joskus voi kokeilla jopa suolaista vohvelia tai sitten valmistaa vohveleita belgialaiseen tapaan esimerkiksi banaanin ja suklaakastikkeen kera. Belgialainen vohvelirauta onkin yksi suosituimmista tuotteistamme. Vohvelien päälle sopii laittaa niin hedelmiä (miten herkullista on esimerkiksi mansikka-kiivi-banaani-yhdistelmä), erilaisia kastikkeita, kermavaahtoa tai suomalaiseen perinteiseen tapaan hilloa. Myös jäätelö on vohvelille hyvä kaveri varsinkin kesäkuumalla!

Valikoimasta löydät esimerkiksi palkintoja voittaneet Cloerin vohveliraudat, jotka eivät varmasti petä. Myös Bodumin Bistro-vohveliraudat ovat saaneet paljon kiitosta, joten nappaa oma itsellesi ennen kuin ne menevät parempiin suihin!

Suositut suodattimet

-

keskiviikko 6. maaliskuuta 2024
Vohvelipäivä
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR