30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Yleiskoneet

Yleiskoneet

Yleiskone on tavanomainen apuväline keittiössä, joku voisi jopa sanoa sen olevan keittiön selkäranka. Yleiskonetta kuvailevat sanat helppokäyttöinen, käytännöllinen ja tehokas!
18 osumaa / Lajittelutapa:
Severin JG 3521 yoghurt maker deluxe - Ruostumaton teräs - Severin
Severin

Severin JG 3521 yoghurt maker deluxe, Ruostumaton teräs

62 €68,55 €
Varastossa

Lisätietoja Yleiskoneet stä

Klassiset yleiskoneet soveltuvat peruskäyttöön, kun taas toisissa käyttötoimintoja on kehitetty pidemmälle. Joihinkin yleiskoneisiin on liitetty jopa lihamylly. Yleiskoneen osto on iso investointi, joten ennen koneen hankintaa kannattaa tarkkaan miettiä, mitä ominaisuuksia koneeltasi haluat. Kiinnitä huomiota siihen, minkälainen yleiskone parhaiten vastaisi omia tarpeitasi, jotta aikasi keittiössä sujuisi mahdollisimman hyvin.

Me Kitchentimella olemme sinua auttaaksemme keränneet valikoimaamme useita tyylikkäitä yleiskoneita laadukkailta tuotemerkeiltä. Sivuiltamme löydät esimerkiksi aidon ja alkuperäisen KitchenAid-yleiskoneen, mutta myös monta muuta vaihtoehtoa eri hintaluokissa.

Sen avulla voi sekoittaa näppärästi kaiken munavalkuaisista isoon taikinaan. Yleiskone on kätevä syystä, että siihen voi laittaa kaikki ainekset ja pyöräyttää ne yhteen. Tällä aikaa kätesi jäävät vapaiksi ja voit tehdä jotain muuta tai valmistaa toista ruokalajia samalla, kun yleiskone hoitaa yhden työn puolestasi. Yleiskoneet sopivat monenlaiseen ruuanlaittoon. Sen avulla onnistuvat erilaiset leipä- ja pullataikinat, suklaamousset sekä salaatinkastikkeet. Yleiskone keittiöön on kannattava hankinta, joka parantaa ruuanlaatua kotona ja mahdollistaa hyvästä ruuasta nauttisen mahdollisimman pienellä vaivalla.

Suosittuja tuotteita

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR