30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Lihamyllyt

Lihamyllyt

Täältä löydät tyylikkäät ja tehokkaat lihamyllyt sekä muita hauskoja lisätarvikkeita. Lihamylly on täydellinen keittiökone ruoanlaitosta kiinnostuneelle.
5 osumaa / Lajittelutapa:
MFW68660 ProPower MFW68660 lihamylly - Musta-hopea - Bosch
Bosch

MFW68660 ProPower MFW68660 lihamylly, Musta-hopea

210 €488,85 €
Tulossa meille

Lisätietoja Lihamyllyt stä

Osa lihamyllyistämme on sähköisiä, ja ne pystyvät helposti jauhamaan suuriakin määriä nopeasti. Osa taas on käsikäyttöisiä, jolloin saman lihamäärän jauhamiseen kuluu hieman pidempi aika, mutta tulos on aidompi. Sähköinen lihamylly sopii siis sinule jos arvostat nopeutta. Manuaalinen lihamylly sopii taas sinulle jos arvostat aitoutta ja haluat itse tehdä työn. Lisätarvikkeiden avulla voit säädellä lopputulosta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi reikälevyjä. Erikokoisten reikien avulla voit valita jauhelihallesi halutun paksuuden. Löydät täältä myös makkarasuppilon, jonka avulla voit valmistaa erikokoisia omatekoisia makkaroita. Lihamyllyn avulla teet jauhelihastasi moninkerroin parempaa!

Myllyn avulla pystyt nopeasti ja helposti jauhaamaan lihaa. Valikoimastamme löydät klassisia ja moderneja lihamyllyjä. Niiden koko, materiaali, toiminta ja ulkonäkö vaihtelevat paljon, joten kannattaa miettiä, minkä tyyppistä lihamyllyä on etsimässä. Myllyn valintaan vaikuttaa se, kuinka paljon käytät sitä ja mitä ominaisuuksia myllyltä haluat.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR