365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Popcorn-koneet

Popcorn-koneet

Oletko sinä yhtä lapsenomaisen ihastunut popcorniin kuin me Kitchentimella? Siinä tapauksessa löydät täältä tulevan suosikkikoneesi!
0 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Lisätietoja Popcorn-kone stä

Popcornkone on hauska laite, jolla voit valmistaa herkuteltavaa niin arki-illaksi kuin juhlaankin. Popkornikone on hauska asettaa esimerkiksi pöydälle illanvieton aikana, jolloin vieraat voivat itse valmistaa popcornia illan kuluessa lisää. Lämmin, vastavalmistunut popcorni kun on aina parempaa kuin kylmettynyt! Hilpeä ajatus voisi myös olla käyttää popcorn-konetta lastenkutsuilla. Lapset keksivät leikin vaikka mistä ja mikä sen hauskempaa kuin katsella pomppivia popcorneja ja sen jälkeen heitellä niitä omaan tai kaverin suuhun.

Popcorni on melko terveellinen naposteltava ja se maistuu koko perheelle. Popcornia on helppo myös niin sanotusti "tuunata", sillä kaupoissa on myynnissä erilaisia popcorn mausteita, joiden avulla voit maustaa oman kulhosi esimerkiksi sourcream&onion-, nacho cheese- tai jollakin muulla mausteella. Voit vaikka laittaa juhlissasi erillisen popcorn-baarin, jonne asetat popcorn-koneen ja erilaisia mausteita!

Popcorn-kone auttaa sinua tekemään täydellisiä popcorneja joka kerta eikä popcornien palamista tarvitse pelätä. Yleisin ongelma popcorneissa on juuri niiden palaminen, valmista pussia on hankala kontrolloida mikrossa ja yhtäkkiä saatat huomata, että leffaillan evääksi tarkoitetusta pussista puolet onkin palanut syömäkelvottomaksi. Tai päin vastoin, haluat välttää palaneita popcorneja ja otat pussin aivan liian aikaisin pois mikrosta. Tämä ongelma on onneksi erittäin helposti ratkaistavissa kun hankit kunnon popcornkoneet. Popcorn-koneet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä ja sinun pitää käytännössä vain täyttää ne ja painaa nappia.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR