30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Sähkövatkaimet

Sähkövatkaimet

Täältä löydät kaikki valikoimamme sähkövatkaimet ja sähkövispilät. Meillä on paljon erilaisia sähkövatkaimia, joista osan voi kiinnittää myös yleiskoneeseen tai monitoimikoneseen kiinni.
Ostajan opas
25 osumaa / Lajittelutapa:
Bosch Styline Colour sähkövatkain 500W - Vaaleanpunainen-harmaa - Bosch
Bosch

Bosch Styline Colour sähkövatkain 500W, Vaaleanpunainen-harmaa

83 €91,45 €
Varastossa
UUTUUS
MFQ3030 sähkövatkain 350W - Valkea - Bosch
Bosch

MFQ3030 sähkövatkain 350W, Valkea

38,80 €45,69 €
Tulossa meille
ALE
-15%

Lisätietoja Sähkövatkaimet stä

Sähkövatkain auttaa sinua vatkaamaan kananmunat tai kerman kuohkeaksi erittäin nopeasti. Tavallisella vispilällä tähän menee paljon aikaa ja se voi myös usein tuntua raskaaksi ja täysin turhan paljon aikaa vieväksi. Sähkövatkainta hankkiessa kannattaa valita sähkövatkain, jonka teho vastaa käyttöäastettasi. Mitä raskaammassa käytössä vatkain on, sitä tehokkaampi sen pitää olla.

Sähkövispilä kuuluu jokaiseen hyvin varusteltuun keittiöön, mitä enemmän sitä käytät, sitä enemmän toimintoja siinä kannattaa olla. Sähkövatkaimella voit kätevästi ja nopeasti valmistaa esimerkiksi suklaamoussen jälkiruuaksi ja laittaa sen päälle koristukseksi (sekä syötäväksi herkuksi) esimerkiksi granaattiomenan hedelmiä tai passionhedelmän palasia!

Sähkövatkain helpottaa useita tehtäviä keittiössä. Sitä käytetään eniten leivontaan, mutta se soveltuu yhtä lailla myös ruoanlaittoon ja esimerkiksi kastikkeiden valmistamiseen. Osa sähkövatkaimistamme on tarkoitettu peruskäyttöön kuten vispikerman vatkaamiseen tai taikinan sekoittamiseen, kun taas toisissa on enemmän toimintoja ja niiden mukana tulee myös erimallisia lisäosia vatkaimeen.

Suosittuja tuotteita

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR