30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 08:49:44

Keittiökoneet/Tyhjiöpakkauslaitteet

Tyhjiöpakkauslaitteet

Tyhjiöpakkauslaitteen avulla raaka-aineesi säilyvät parhaimmillaan jopa viisi kertaa pidempään kuin, jos säilöisit ruoan tavalliseen säilytysrasiaan. Tyhjiöpakkauslaitteet ovat myös erinomaisia, kun haluat marinoida lihan, kalan tai vihannekset.
Vakuumipussit
7 osumaa / Lajittelutapa:
Season Pro 7941 vakuumipakkaaja - Musta - OBH Nordica
OBH Nordica

Season Pro 7941 vakuumipakkaaja, Musta

260,10 €289 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Tyhjiöpakkauslaitteet stä

Vakuumipakkaajat ovat erityisesti metsästäjien suosiossa, sillä niiden avulla liha säilyy pitempään parempana. Myös yksinasuvalle voi olla hyötyä tyhjiöpakkauslaitteesta, sillä voit tehdä kerralla suuremman määrän ruokaa ja laitteen avulla se säilyy hyvänä pakkasessa pidemmänkin aikaa. Kerralla suuremman satsin tekeminen on kannattavaa sekä taloudellisesti että ajallisesti, mutta pidemmän päälle on tylsää syödä samaa ruokaa koko viikon ajan. Säilömällä ruokaa pakkaseen ja käyttämällä tyhjiöpakkauslaitetta apuna, voi varmistua siitä, että ruoka säilyy ja pysyy hyvänmakuisena. Kätevää tämä on myös isommalle kotitaloudelle, jossa on hyvä olla ruokaa valmiina pakkasessa kiireisiä päiviä varten. Lapset voivat pakkasesta napata itselleen aterian ennen vaikkapa harrastukseen lähtemistä.

Löydät valikoimastamme monia eri malleja ja kokoja, minkä ansiosta löydät varmasti tyhjiöpakkauslaitteen, joka sopii omille tarpeillesi. Valikoimastamme löytyy sekä ylellisiä että edullisempia vakuumipakkaaja vaihtoehtoja!

Jotkin raaka-aineet ovat erityisen herkkiä lämmölle ja lämmönvaihtelulle sekä ilman vaikutukselle, joten varmistat niiden säilymisen parhaalla mahdollisella tavalla, kun tyhjiöpakkaat ne. Kun haluat säilyttää ruokaasi pakastimessa, on tärkeää, että raaka-aineet ovat ilmatiiviisti pakattuja, jolloin tyhjiöpakkauslaite on oiva apuväline.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR