30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Sifonit

Tästä kategoriasta löydät kaikki sifonit ja niiden lisäosat. Sifoneja on käytetty jo pitkään, mutta ne eivät ole koskaan olleet yhtä suuressa suosiossa kuin nyt.
17 osumaa / Lajittelutapa:
Kermasifoni Gourmet Whip - 1 L - ISi
ISi

Kermasifoni Gourmet Whip, 1 L

123,90 €
Varastossa

Lisätietoja Sifonit stä

Kermasifoni taas vaahdottaa kerman täydellisen kuohkeaksi, kun haluat esimerkiksi tarjoilla kermavaahtoa jälkiruoan yhteydessä. Molemmat sifonit tarvitsevat patruunoita toimiakseen ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. Meiltä löydät sooda- että kermasifonit sekä niihin tarvittavat patruunat. Löydät meiltä monta eri soodasifonia ja kermasifonia, joten löydät varmasti myös tuotteen, joka sopii omille tarpeillesi.

Valikoimassamme ovat myös suositut Sodastream-tuotteet, joiden avulla teet makoisaa hiilihapollista vettä nopeasti ja vaivattomasti. Sifoni on kätevä apuväline keittiössäsi, joten et varmasti pety ostokseesi. 

On olemassa kahdenlaisia sifoneja: soodasifoneja ja kermasifoneja, joista molemmat löydät sifonivalikoimastamme. Soodasifonit valmistavat poreilevaa, hiilihapollista virvokejuomaa. Tunnetuin soodasifoni tuote on varmasti sodastream, jonka tuotteita löytyy jo monesta kodista. Soodasifoni on ihana lisäkeittiöön, sen avulla valmistat juuri sellaista kuplavettä kuin itsehaluat. Hiilihapion määrää pystyy säätelemään, samoin makua. Myynnissä on monenlaisia makuja, joilla voit valmistaa oman limonaadisi tai sitten voit käyttää luonnon omia makuja kuten mansikkaa, sitruunaa tai appelsiinia ja maustaa vetesi niillä! Myös kauppareissut helpottuvat tämän hankinnan myötä, sillä enää ei tarvitse kantaa painavia pulloja kotiin. Myös kesämökille soodasifoni on mitä parhain ostos.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR