30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Sous Vide

Sous Vide

Sous vide on ranskaa, ja tarkoittaa "tyhjiössä". Sous vide menetelmällä ruoka valmistetaan matalassa, tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa tyhjiöpakattuna. Oikeanlaisilla laitteilla ja pienelläkin määrällä tietoa voi valmistaa aina herkullista ruokaa turvallisella tavalla.
6 osumaa / Lajittelutapa:
STSV50 Sous Vide kiertovesipumppu - Mustanharmaa - Steba
Steba

STSV50 Sous Vide kiertovesipumppu, Mustanharmaa

129 €239,95 €
Varastossa
KITCHEN HACKS

Lisätietoja Sous Vide stä

Sous viden suurin etu perinteiseen ruoanlaittoon verrattuna on, että herkempien ruokien onnistuminen ei ole kiinni paistinpannun lämpötilasta tai tarkasta ajotuksesta. Kypsentämällä sous vide laitteella, myös monet raaka-aineet säilyttävät makunsa ja ominaisuutensa paremmin ja ovat näin ollen herkullisempia. Sous vide menetelmällä ruokaa valmistettaessa kokilla on tarkempi kontrolli ruoan mausta ja koostumuksesta. Kun teet ruokaa sous vide menetelmällä, vesihaude lämmitetään tarkkaan lämpötilaan jonka ansiosta ruoka kypsyy todella tasaisesti. Sous vide kone antaa siis myös hiukan anteeksi, koska kone lämmittää veden todella tarkasti joten sinun ei itse tarvitse mitata lämpötilaa. Tämän ansiosta ruoka on moninkerroin mehukkaampaa kun esimerkiksi paistinpannulla paistettu pihvi. Sous vide menetelmän isähahmo on Georges Pralus joka keksi ruoanlaittotavan 1970-luvulla Ranskassa.

Täältä löydät siis kaiken tarvittavan, jotta voit valmistaa ruokaa sous vide menetelmällä. Kun teet ruokaa sous vide tyyliin on tärkeää, että omistat vakuumipakkaajan. Sous vide laite siis edellyttää, että raaka-aineet ovat vakuumipakattuja.

Suositut suodattimet

-

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR