30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Kaasupolttimet

Kaasupolttimet

Crème brûléen valmistamiseen tarvitset hyvän kaasupolttimen, jotta saat täydellisen rapean sokeripinnan tälle klassiselle jälkiruoalle. Toki kaasupoltinta voi myös käyttää moneen muuhun ruokaan, kun haluat näyttävän lopputuloksen, mutta créme brûléetä tehdessä se erityisesti on välttämätön. Muissa ruokalajeissa rapean pinnan saamista voi hieman soveltaa, mutta kaasupoltinta voi käyttää esimerkiksi myös, kun haluat viimeistellä hienon pinnan lihallesi tai perunagratiinille. Ulkonäkö on puoli ruokaa, joten ihanan rapea ja kullanruskea pinta houkuttelee ruokahalun takuuvarmasti jokaisen mieleen ja saa veden herahtamaan kielelle.
6 osumaa / Lajittelutapa:
Satake Flame Master -ammattilaispoltin - Musta - Satake
Satake

Satake Flame Master -ammattilaispoltin, Musta

79 €156,90 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Kaasupolttimet stä

Valikoimassamme on sekä pelkistetympiä malleja, jotka sopivat hyvin crème brûléen tekemiseen, että tehokkaampia kaasupolttimia, jotka sopivat myös monimutkaisempaan ruoanlaittoon ja jopa grillin tai takan sytytykseen. Mieti, millainen on sinun tarpeesi kaasupolttimelle. Jos haluat valmistaa illallisia kotonasi ja valmistaa suhteellisen yksinkertaisia jälkiruokia ja ruokalajeja, sopii sinulle varmasti pelkistetympi kaasupoltin.

Kaasupoltin on täydellinen lahja hänelle, joka haluaa improvisoida keittiössä. Meiltä löydät laajan valikoiman kaasupolttimia, joten löydät varmasti kaasupolttimet, jotka sopivat omille tarpeillesi. Valikoimastamme löytyy myös kaasupoltinsettejä, joiden mukana tuleviin kulhoihin voit helposti tehdä makoisaa crème brûléetä jälkiruoaksi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR