365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Rasvakeittimet

Rasvakeittimet

Täältä löydät kaikki rasvakeittimet valikoimastamme. Rapeiden, taivaallisten omatekoisten ranskalaisten lisäksi rasvakeitin sovletuu myös monen muunkin ruoan valmistamiseen.
3 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Oleoclean friteerauskeitin digitaalinen ajastin - Hopean-sininen - Tefal
Tefal

Oleoclean friteerauskeitin digitaalinen ajastin, Hopean-sininen

180 €199 €
Varastossa

Lisätietoja Rasvakeittimet stä

Rasvakeittimiä on useita erilaisia malleja, ja ne eroavat toisistaan suorituskyvyltään ja erityistoiminnoiltaan. Jotkut friteerauskeittimet on suunniteltu yhden annoksen keittämiseen, kun taas toisilla voi valmistaa ruokaa koko perheelle. Kannattaa siis valita friteerauskeitin joka sopii parhaiten omille tarpeillesi. Jos tarvitset inspiraatiota rasvakeittimen käyttöön ja erilaisiin resepteihin, löytyy netistä ohjeita ja vinkkejä, vaikka kuinka paljon.

Valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja rasvakeittimelle, joten tutustu tuotteisiimme ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto! Valikoimamme suosittuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat rasvakeittimiä, ovat esimerkiksi Severin ja Emerio. Näiltä tuotemerkeiltä löydät laadukkaita ja näppäriä tuotteita, joiden avulla friteeraaminen onnistuu varmasti!

Esimerkiksi suosittujen bataattiranskalaisten valmistaminen onnistuu rasvakeittimen avuilla ja saat ne ihanan rapeiksi. Rasvakeitintä voi käyttää myös muihin ruokiin. Voit kehitellä omia ratkaisuja tai kokeilla ravintoloissa hyväksi todettuja ruokia. Rasvakeittimellä voi valmistaa esimerkiksi sipulirenkaita, mustekaloja, katkarapuja tai vaikkapa kalaa ja kanaa! Itse friteerattu ruoka on vielä herkullisempaa kuin valmiiksi friteeratut tuotteet ja varmasti tekee vaikutuksen myös illallisella vieraisiisi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR