30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Haudutuspadat

Haudutuspadat

Slow cooker, tai suomeksi haudutuspata, on nykyään suosittu apuväline keittiössä. Sen avulla ruoka kypsytetään matalalla lämmöllä hitaasti hauduttaen.
11 osumaa / Lajittelutapa:
Ninja Foodi OL750 ONE-Lid multicooker 14 in 1 7,5 l - Harmaa - Ninja
Ninja

Ninja Foodi OL750 ONE-Lid multicooker 14 in 1 7,5 l, Harmaa

445 €494,10 €
Varastossa

Lisätietoja Slow cookers stä

Hauduttaa voi myös liedellä ilman haudutuspataa, mutta idea onkin siinä, että aamulla pataan laitettu ruoka on töistä tullessa valmista. Voit säätää haudutuspataan tarvittavan lämpötilan, ja kotiin tullessa vastassasi on huumaava valmiin ruoan tuoksu. Joissakin haudutuspadoissa on myös aikatoiminto, johon voit säätää haudutusajan. Lämpö jakautuu haudutuspadan reunoille toisin kuin liedellä haudutettaessa, ja siksi pohjaan palamisen vaara on pieni.

Meillä on tarjolla useita slowcooker malleja, joista voit valita omasi. Koon miettiminen on tärkeää ennen hankintaa. Suurelle perheelle ruokaa laitettaessa kannattaa panostaa tehokkaaseen ja isompaan haudutuspataan, kun taas pienemmälle ruokakunnalle riittää pienempitehoinen pata. Haudutuspadat kategoriasta löydät esimerkiksi suositut crock-pot tuotteet. Crockpot tuotteista löydät laajan valikoiman eri malleja ja kokoja joten löydät varmasti jotain omille tarpeillesi sopivaa.

Säästät ruokalaskussasi, koska voit hyödyntää halvempia ruhon osia, sillä ne kypsyvät pitkään haudutettuina ihanan mureiksi. Lisäksi ruoanlaittoon ei mene aikaa, koska ruoka kypsyy itsestään haudutuspadassa. Pitkään haudutetussa ruoassa maku säilyy myös paremmin.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR