30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Muut Keittiökoneet

Muut Keittiökoneet

Täältä löytyvät, usein hieman harvinaisemmat muut keittiökoneet, joita ei voi suoraan luokitella ylläoleviin kategorioihin.
35 osumaa / Lajittelutapa:
Ninja Foodi SP101 moniuuni - Ruostumaton teräs-musta - Ninja
Ninja

Ninja Foodi SP101 moniuuni, Ruostumaton teräs-musta

285 €315,65 €
Varastossa

Lisätietoja Muut Keittiökoneet stä

Keittiövaaka on yksi jokaisen keittiön lähes välttämättömistä tuotteista. Keittiövaaka voidaan mieltää vain fitnessharrastajien välineeksi tai tarpeelliseksi vain niille, jotka haluavat vahtia jokaista syömäänsä ruokapalaa. Totuus kuitenkin on, että vaikka keittiövaa'alla voi gramman tarkkuudella mitata ruoan painon, siitä voi olla hyötyä kaikille. Esimerkiksi monet reseptit, varsinkin jos ne ovat englanninkielisiä ja tulevat suoraan Yhdysvalloista, ovat sellaisia, että niissä mitat on ilmoitettu grammoina. Grammojen muuttaminen litramitoiksi on toki mahdollista, mutta hankalaa ja aikaavievää. Muuntaminen ei myöskään aina ole niin yks yhteen laskemista, tulokseksi saattaa tulla vaikka 1,27 dl mikä on todellisuudessa hyvin hankala mitata. Tälllöin keittiövaaka on mitä parhain apuväline!

Tästä kategoriasta löytyvät myös näppärät pastakoneet sekä popcorn-koneet. Popcorn-kone on hauska lahja vaikka tupaantuliaisiin. Sinne tarvitsee vain lisätä maissijyviä sekä haluamiasi mausteita ja hetken kuluttua popcornit ovat valmiita - ja ilman palaneita yksilöitä! Sifonilla puolestaan valmistat mitä virkistävintä kuplavettä alta aika yksikön, enää ei tarvitse raahata litroittain vissyä kaupasta. Sienikuivuri taas on yksi syksyn hittituotteista! Sen avulla kuivatat sienet ja saat niistä iloa vielä pitkälle syksyyn.

Keittiössä on paljon välineitä, jotka ovat tarpeellisia, mutta joita ei kuitenkaan voi luokitella kuuluvaksi oikein mihinkään tiettyyn kateogoriaan. Etsintää helpottamaan olemme keränneet ne tänne. Käteviä välineitä, joita keittiössä varmasti tarvitsee!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR