365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Siivutuskone

Siivutuskone

Tältä sivulta löydät kaikki keittiöleikkurit ja siivutuskoneet. Siivutuskone on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen keittiökone, joka helpottaa arkea.
3 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
G52 Twin leikkuri 2 terällä - Ruostumaton teräs - Graef
Graef

G52 Twin leikkuri 2 terällä, Ruostumaton teräs

199,95 €
Varastossa
UUTUUS

Lisätietoja Siivutuskone stä

Olemme valinneet valikoimaamme tyylikkäitä viipalointikoneita valmistajilta, jotka ovat tunnettuja laatutuotteistaan. Viipalointikone on suuri investointi, jota haluaa käyttää monta vuotta, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Muista hoitaa leikkuriasi huolella. On tärkeää puhdistaa sitä joka käytön jälkeen hygieniasyistä sekä koneen säilymisen takia. Monet leikkurit ovat suunniteltu niin, että ne on helppo purkaa ja siten myös helppo pestä, eivätkä ne vie paljon säilytystilaa. Keittiöleikkuri tai lihaleikkuri on varmasti keittiöväline jota et edes välttämättä ajattele tarvitsevasi ennen kuin hankit sen!

Leikkuri auttaa sinua keittiössä, jotta voit helposti ja nopeasti leikata siistejä ja tasaisia siivuja lihasta, juustosta tai leivästä. Laite hoitaa tehtävän puolestasi paljon nopeammin ja lopputulos on siisti. Siivutuskoneilla on erilaisia ominaisuuksia, joten kannattaa harkita mitä toimintoja juuri sinä tarvitset. Joitakin siivutuskoneita voit esimerkiksi säätää hieman sivuttain, kun taas toiset on helppo taittaa kokoon ja siksi ne vievät vähemmän säilytystilaa. Jotkin viipalointikoneet sisältävät turvallisuuden takaamiseksi lapsilukon ja hiljaisen moottorin. Käyttötarkoitus on kuitenkin kaikilla sama: pilkkoa ja viipaloida elintarvikkeita nopeasti ja helposti.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR