365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Munankeittimet

Munankeittimet

Täältä löytyvät ei niin perinteiset keittiön apuvälineet eli munankeittimet. Munankeitin on äärettömän kätevä laite henkilölle, joka säännöllisesti keittää kananmunia aamupalaksi, välipalaksi tai ruoan lisukkeeksi.
3 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Severin munankeitin 1-6 munaa - Valkea - Severin
Severin

Severin munankeitin 1-6 munaa, Valkea

34,99 €
Tulossa meille

Lisätietoja Munankeittimet stä

Makuja on monia - joku haluaa 5 minuutin kananmunan ja toinen taas 10 minuutin. Keittäminen on tarkkaa puuhaa, sillä jos minuuttikin menee yli voi haluttu löysä sisus muuttua kovaksi. Munankeittimen avulla voit tarkasti säädellä, miten kovaksi haluat kananmunan keittää. Munankeittimellä voi keittää myös useamman kananmunan yhtä aikaa. Valikoimassamme on sekä erillisiä munankeittimiä että mikroaaltouunikäyttöön sopivia malleja. Eri merkkien munankeittimet ovat erilaisia ominaisuuksiltaan ja ne eroavat myös muotoilultaan, joten voit vertailla eri malleja ja valita tarpeisiisi sopivan munankeittimen. Munankeitin on oiva apuväline aamupalapöytääsi ja sen hankkimista et varmasti kadu!

Valikoimastamme löytyy monia hauskoja malleja, esimerkiksi Jo!e merkin pienen kananpojan muotoinen munakeitin, jonka avulla kananmunan voi valmistaa mikrossa. Jean Dubostilta puolestaan löytyy erivärisiä munakuppeja, joihin voi asettaa yhden kananmunan kerrallaan ja laittaa sen mikroon valmistumaan. Tämän kätevämmäksi ei keittäminen muutu! Jos munia haluaa valmistaa isommalle porukalle, löytyy valikoimastamme esimerkiksi Severinin ja OBH Nordican keittimiä, jotka keittävät useamman munan samaan aikaan. Brix-merkiltä puolestaan löytyy kananmunanpidike, johon voit asettaa haluamasi määrän munia ja siirtää ne siinä kattilaan kiehumaan. Erittäin kätevää ja näppärää.

Kananmuna on yksi ravinnerikkaimmista yksittäisistä raaka-aineista ja se pitää nälkää hyvin. Keitetty kananmuna on myös mitä mainioin eväs pitkää työ- tai koulupäivää varten tai pidemmälle matkalle. Keitetyn kananmunan voi ottaa jopa lentokoneeseen evääksi! 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR