365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Tuoremehulingot

Tuoremehulingot

Slowjuicer mehulingolla voit itse valmistaa virkistävää kylmä- ja tuorepuristettua mehua. Slowjuicer mehustin puristaa kokonaisista hedelmistä, vihanneksista ja juureksista kaiken mehun muutamassa minuutissa.
6 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Severin ES 3571 slowjuicer - Harmaa - Severin
Severin

Severin ES 3571 slowjuicer, Harmaa

165,99 €
Tulossa meille

Lisätietoja Slowjuicer stä

Valikoimassamme on useita käytännöllisiä, helppokäyttöisiä ja helposti puhdistettavia malleja, joten voit huoletta nauttia virkistävästä ja terveellisestä juomastasi. Anna mielikuvituksesi lentää: käytä mitä tahansa hedelmiä ja vihanneksia ja keksi oma salainen reseptisi! 

Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Huromin maailmankuulut slowjuicerit. Salaisuus piilee siinä, että Huromin slow juicer mehustimet valmistavat juoman kahdessa vaiheessa. Kone murskaa ensin marjat, vihannekset tai hedelmät, jonka jälkeen mehu valuu hitaasti siivilän läpi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Menetelmän ansiosta mehu ei ole ainoastaan parempaa vaan sitä saa myös 30 % enemmän verrattuna tavalliseen mehukoneeseen ja mehun aidot vitamiinit, entsyymit ja muut ravintoaineet säilyvät paremmin. 

Slowjuicer murskaa ensin hedelmät ja puristaa sitten mehun hitaasti viimeistä pisaraa myöten. Tällä tavalla mehusta tulee ravinteikkaampaa eikä se vaahdotu. Slowjuicerin etu on, että sen avulla voit tehdä mehua niin hedelmistä, marjoista kuin vihanneksistakin. Terveellisesti syöminen ja kaikkien tarpeellisten vitamiinien saaminen ei tästä enää helpommaksi muuta.

Suositut suodattimet

-

perjantai 1. maaliskuuta 2024
Aloita uusi vuosi terveellisemmällä ruoanlaitolla!
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR