365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Sienikuivurit

Sienikuivurit

Sienikuivuri kuivaa sienet ja hedelmät vaivatta säilyttäen tärkeät aromit ja ravintoaineet. Sienikuivurin hankkiminen on täydellinen tapa hyödyntää syksyn sienisato, sillä sienikuivurin avulla sienet säilyvät pitempään!
8 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
WMF Snack hedelmä- & sienikuivain - Hopea - WMF
WMF

WMF Snack hedelmä- & sienikuivain, Hopea

191 €
Varastossa

Lisätietoja Sienikuivurit stä

Sienikuivuri tai sienikuivaaja on kätevä väline kaikille, jotka vähänkään pitävät sienestyksestä tai marjastuksesta. Tämän välineen avulla nimittäin sienistä ja marjoista pystyy nauttia vielä pitkälle talveen ja esimerkiksi valmistaa mitä herkullisinta kanttarellikastiketta tai miksipä et kokeilisi rieskaleipää, jossa on mukana kuivattuja sieniä. Kuivat sienet ja hedelmät säilyvät pidempään ja niistä voi nauttia kauan.

Valikoimastamme löydät sienikuivurit ja hedelmäkuivurit, joissa on monta kerrosta, jotta kuivuriin mahtuisi mahdollisimman paljon sieniä tai hedelmiä samalla kerralla. Sienikuivurit ja hedelmäkuivurit vaihtelevat jonkin verran ominaisuuksiltaan, mutta suuria eroja mallien välillä ei ole. Sienikuivuri on erittäin helppokäyttöinen ja lopputulos erinomainen. Kaikki sienten ja hedelmien ystävät tarvitsevat kuivurin keittiöönsä. Osta sienikuivuri tai hedelmäkuivuri nyt verkkokaupastamme ja et varmasti pety!

Sienikuivuria voi käyttää myös hedelmien kuivaamiseen, jos vaikka haluaa tehdä omaa mysliä tai kuivattuja hedelmiä välipalaksi. Sienikuivuri on siis erittäin monikäyttöinen, joten löydät sille varmasti monia eri käyttötarkoituksia. Kuivatut sienet ovat todella herkullisia ja voit käyttää niitä ympäri vuoden. Vaikka kyseessä onkin sienikuivuri, sillä voi kuivata myös muita raaka-aineita eli voi sanoa, että kyseessä on vihanneskuivuri.

Suositut suodattimet

-

keskiviikko 28. helmikuuta 2024
Vihdoinkin sienikausi
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR