365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Kattilat & pannut

Kattilat & pannut

Tarjoamme laajan valikoiman kattiloita ja patoja, jotta löytäisit tarpeisiisi sopivan tuotteen keittiöösi. Kattilat ja padat ovat avain herkulliseen ruuanlaittoon ja siksi haluamme tarjota vain parasta.
645 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Vargen & Thor Mjölner -patasetti - 3 osaa - Vargen & Thor
Vargen & Thor

Vargen & Thor Mjölner -patasetti, 3 osaa

305 €439,50 €
Tilaustuote
1
...
18
Sivu 1/18

Lisätietoja Paisto-ja keittoastiat stä

Valitse kattilat & padat, jotka sopivat kooltaan, painoltaan ja muotoilultaan parhaiten käteesi ja käyttötarpeisiisi. Kattiloiden ja patojen lisäksi meillä on myös höyrykeittimiä, painekattiloita ja vesipannuja. Höyrykeittimiä on saatavilla joko kattilan sisäosina tai erillisinä tuotteina. Höyryttämällä säilytät ruoan maun sekä ravinteet. Höyryttäminen sopii hyvin herkille raaka-aineille, kuten esimerkiksi kalalle. Painekattilalla ja höyrykeittimellä ruoan ravintoaineet säilyvät paremmin, ja korkean lämpötilan ja paineen ansiosta ne lyhentävät huomattavasti valmistusaikaa.

Jos olet kyllästynyt johdollisiin keittiökoneisiin tai jos vain yksinkertaisesti arvostat klassista muotoilua ja toimintaa, vesipannu on ihanteellinen vaihtoehto sinulle. Laajasta kattila ja patavalikoimasta löydät varmasti etsimäsi tuotteen!

Laadukkaissa kattiloissa ydin on usein alumiinia, mikä takaa tasaisen lämmön leviämisen. Paksupohjaisissa kattiloissa lämpö säilyy paremmin, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattila on helppo puhdistaa eikä ruoka tartu siihen. 

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR