30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 07:16:28

Minipadat

Täältä löydät valikoiman minipatoja, jotka ovat täydellisiä, kun haluat tarjoilla yksittäisiä annoksia kuten perunagratiinia tai piirakoita.
17 osumaa / Lajittelutapa:
Le Creuset Minipata 10 cm - Azure blue - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset Minipata 10 cm, Azure blue

22,90 €26,50 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Minipadat stä

Minipadat ovat käteviä esimerkisi, kun kokkaat vain yhdelle henkilölle tai jos haluat tehdä kastikkeen, jota tarvitaan vain pieni määrä ruokaan. Kuten nimikin kertoo, minipata eroaa tavallisesta padasta ainoastaan sen koon takia. Pikkupata on tyylikäs keino kattaa pöytä hieman eri tavalla juhlia varten. Voit valmistaa jokaiselle vieraalle oman henkilökohtaisen annoksen minipataan, kyseessä voi olla pieni annos pastaa, piirakkaa tai esimerkiksi katkarapumoussea. Minipata soveltuu sekä alkuruoille, pääruoille sekä jälkiruoalle – siihen voi oikeastaan tehdä mitä tahansa!

Valikoimastamme löytyy erilaisia minipatoja eri valmistajilta. Suosituin minipata tulee varmastikin Le Creuset-nimiseltä belgialaiselta yritykseltä, joka on erittäin maineikas valurautapannujen ja –patojen valmistaja. Le Creuset on tunnettu erityisesti tuotteidensa laadusta sekä niiden ihanista väreistä. Myös minipadat löytyvät valikoimastamme useassa eri värissä, joiden joukosta voit valita oman suosikkisi. Klassiseen pöytään sopivat ehkä parhaiten neutraalin väriset pienet padat, mutta vaihtoehtona löytyvät esimerkiksi myös ihanan turkoosi Caribbean-sävy sekä oranssi Volcanic.

Useimmat minipadoistamme ovat hyvin monikäyttöisiä, sillä voit esimerkiksi laittaa osan minipadoista mikroon, uuniin tai jääkaappiin. Minipadoista tarjoilet myös helposti kastikkeita tai esimerkiksi tapasta. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR