30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Painekattilat

Painekattila sopii erityisesti nykypäivän kiireisille kokeille – se on nopea ja energiatehokas ja ruoka kypsyy siinä itsestään sillä aikaa, kun itse teet muita puuhia.
7 osumaa / Lajittelutapa:
Perfect Premium painekattila 4,5 l - Chrome - WMF
WMF

Perfect Premium painekattila 4,5 l, Chrome

284 €315 €
Varastossa

Lisätietoja Painekattilat stä

Painekattiloita on viime vuosien aikana kehitetty paljon eteenpäin, eikä enää tarvitse pelätä, että kattila räjähtäisi kesken ruoanlaiton. Niissä on monenlaisia turvajärjestelmiä, jotka varmistavat paineen tasautumisen sekä varoventtiilejä, joiden läpi paine pääsee purkautumaan mikäli varsinainen venttiili on tukkeutunut. Pitämällä painekattilat puhtaana ja venttiilit auki, ei räjähtämisen vaaraa ole.Painekattilaa voi käyttää erittäin monissa eri ruokalajeissa, joten painekeitin on myös erittäin monipuolinen keittiöväline. Kokkaamisen aikana painekattilaan ei voi kurkistaa, joten ruoan voi huoletta jättää valmistumaan sinne. Ruokaa ei ole välttämätöntä edes esikypsentää ennen painekattilaan laittamista, niin kätevä laite se on! Ruoan maustaminen puolestaan tapahtuu sen kypsymisen jälkeen. Löydät meiltä monta eri painekattilaa, joiden joukosta voit valita juuri itsellesi sopivan yksilön.

Painekattilan ansiosta ruoka ei pelkästään ole terveellisempää, vaan se on maultaankin paljon parempaa, sillä painekattilan 130-asteisessa lämpötilassa ja korkeassa ilmanpaineessa ruoka kypsyy nopeammin. Vesi keitetään tiiviissä astiassa eikä neste käytännössä haihdu höyryksi, minkä takia paine ja veden kiehumispiste nousee painekattilasassa tehostaen prosessia. Venttilin ansiosta, joka mittaa korkeimman kiehumispisteen, paine ei koskaan kipua liian korkeaksi. Painekattilan avulla teet erittäin hyvää ruokaa, joten käytä mahdollisuus hyväksesi ja osta nyt painekattila valikoimastamme.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR