30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Padat

Pata on klassinen keittiöväline, jota on käytetty läpi historian. Keittiöpata auttaa sinua valmistaamaan lähes kaikkea. Valikoimassamme on erittäin korkelaatuisia patoja, sillä mitä parempi laatu, sen pidempi käyttöikä.
332 osumaa / Lajittelutapa:
Le Creuset 3-Ply -patasetti - 5 osaa - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset 3-Ply -patasetti, 5 osaa

520,09 €570 €
Tulossa meille
Fiskars pata- ja kattilasetti lasikannella 3 osaa - Ruostumaton teräs - Fiskars
Fiskars

Fiskars pata- ja kattilasetti lasikannella 3 osaa, Ruostumaton teräs

116 €168 €
Varastossa
ALE
-31%
1
...
10
Sivu 1/10

Lisätietoja Padat stä

Keittiöpadat sopivat erityisen hyvin pataruokien tekoon, jotka vaativat pitkää haudutusaikaa. Pataruokien periaate on, että lisäät raaka-aineet ja neesteen pataan ja annat niiden hautua rauhassa padassa kunnes ruoka on valmista. Vaikka pataruokien teko voi olla aikaa vievää, aktiivinen kokkausaika on suhteellisen pieni. Suurin osa ajasta meneekin ruoan hauduttamiseen padassa ja sillä välin voit tehdä, mitä haluat. Pataruoka valmistuu padassa raaka-aineiden lisäämisen jälkeen helposti ja lähes itsestään.

Padan avulla voit myös helposti esimerkiksi hauduttaa lihaa murean lopputuloksen saavuttamiseksi. Laajasta patavalikoimasta löydät varmasti padat, jotka sopivat parhaiten omille tarpeillesi. Suostitut Le Creusetin padat on valmistettu valuraudasta, mikä takaa onnistuneen lopputuloksen. Valurautapadat ovat myös erittäin kestäviä ja oikein hoidettuna niiden elinikä on todella pitkä.

Oikein hoidettuna laadukas pata voi kestää jopa seuraavalle sukupolvelle, joten suosittelemme hankkimaan laadukkaan padan ja hoitamaan sitä huolella. Jos olet ihastunut äyriäisiin, suosittelemme Demeyeres äyriäispataa, joka on muotoiltu äyriäisten keittämiseen. Se on myös oiva apuväline hillojen ja mehujen keittämiseen.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR