30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Höyrykeittimet

Höyrykeitin on monipuolinen ja helppokäyttöinen keittiökone, joka sopii kiireiseen arkeen ja jonka avulla on kätevä valmistaa maukasta ja ravinteikasta ruokaa!
3 osumaa / Lajittelutapa:
Russel Hobbs Cook@Home höyrykeitin 9 l - Ruostumaton teräs - Russell Hobbs
Russell Hobbs

Russel Hobbs Cook@Home höyrykeitin 9 l, Ruostumaton teräs

54 €59,40 €
Varastossa

Lisätietoja Höyrykeittimet stä

Höyrykeittimen käyttö on hyvin yksinkertaista. Voit esimerkiksi latoa vihannekset keittimen alimpaan osaan ja antaa niiden höyryyntyä noin 20 minuuttia. Tämän jälkeen voit laittaa ylempään laatikkoon kalaa ja antaa koko komeuden valmistua höyrykoneessa. Noin 20 minuutin kuluttua tästä, sinulla on valmiina hyvä ateria! Ruoanvalmistumista odotellessa voit valmistaa kastikkeen tai salaatin ruoanlisukkeeksi tai hoitaa muita asioita pois päiväjärjestyksestä.

Höyrykeittimet ovat täydellisiä silloin, kun haluat valmistaa ruokaa esimerkiksi kalasta. Valitse silloin höyrykeitinsetti tai kattilaan asetettava lisäosa. Höyrykeittimellä voi periaatteessa tehdä ruokaa kuin ruokaa ja siksi se onkin oiva lisä jokaiseen keittiöön. Sen avulla valmistaa kätevästi ruokaa myös isommalle porukalle. Osta nyt höyrykeitin laajasta valikoimastamme ja et varmasti pety. Valikoimastamme löydät perinteiset, bambusta tehdyt höyrykeittimet sekä modernimmat höyrykeittimet teräksestä.

Höyrykeittimet säilyttävät ruoan tärkeät ravintoaineet, ja siksi höyrykeittimellä voi valmistaa ruokaa, joka on terveellisempää, kuin tavallisella kattilalla tai pannulla valmistettu. Höyrykeittimen etu on myös se, että ruoan koostumus säilyy paremmin kuin keitettäessä. Höyryttäessä ruoanvalmistukseen ei tarvita öljyä tai rasvaa, minkä ansiosta ruoka myös on puhtaampaa ja vähäkalorisempaa. Esimerkiksi kesällä, jos kaipaa kevyempää ruokaa, on höyrytetty ruoka erinomainen vaihtoehto!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR