30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 08:01:46

Ruoanlaitto/Kattilat & pannut/Kannet & Tarvikkeet

Kannet & Tarvikkeet

Kannen ostaminen paistinpannulle, padalle tai kattilalle voi olla hyvä sijoitus!
72 osumaa / Lajittelutapa:
Ingenio lasikansi Ø28 cm - Musta - Tefal
Tefal

Ingenio lasikansi Ø28 cm, Musta

22,40 €24,90 €
Varastossa
KAMPANJAT
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Kannet & Tarvikkeet stä

Kannet-kategoriasta löydät laajan valikoiman kansia, joten löydät varmasti omalle kattilallesi sopivan kannen. Löydät valikoimastamme erikokoiset ja materiaaleista tehdyt kannet monipuolisuuden takaamiseksi. KitchenTimelta löydät esimerkiksi silikonikannet, jotka ovat todella käytännöllisiä, sillä niiden kokoa voi säätää ja näin ne sopivat useimmille kattiloille sekä muut kattilankannet.

Kansiakin löytyy erilaisia, eikä sen tarvitse olla tylsä ostos. Voit esimerkiksi valita lasisen kannen, jonka läpi voit tarkkailla ruoanvalmistumista ja tällaisen tyylikkään kannen voi huoletta ottaa myös ruokapöytään ruokaa tarjoillessa. Kiinnitä huomiota myös siihen, millainen kahvaratkaisu kannessa on. Osassa kansista on nuppi keskellä, kun taas toisissa on kahvat sivuilla. Saattaa olla kätevä omistaa molemman tyyppisiä kansia. 

Ensinnäkin ruoka valmistuu nopeammin kannen alla, kun lämpö ei karkaa kattilasta, ja toisekseen tuotteiden käyttöalue laajenee. Kansi helpottaa esimerkiksi ruoan haudutusta kattilassasi, sillä lämpö ja neste eivät haihdu padasta samalla tavalla, kuin kävisi ilman kantta. Myös veden keittäminen sujuu nopeammin ja keittiö pysyy siistimpänä, kun kattilankansi estää ruokaa roiskumasta ympäri liettä ja pöytätasoja. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR