30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kasarit

Kattilat ovat välttämättömiä tarvikkeita keittiössä ja ruoanlaitossa. Niitä tarvitsee myös monia eri kokoisia, sillä eri ruuat luonnollisesti tarvitsevat erisuuruisia kattiloita – ethän pystyisi valmistamaan kastiketta ja kalakeittoa samankokoisessa kattilassa!
164 osumaa / Lajittelutapa:
Le Creuset 3-Ply -patasetti - 5 osaa - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset 3-Ply -patasetti, 5 osaa

520,09 €570 €
Tulossa meille
Fiskars pata- ja kattilasetti lasikannella 3 osaa - Ruostumaton teräs - Fiskars
Fiskars

Fiskars pata- ja kattilasetti lasikannella 3 osaa, Ruostumaton teräs

116 €168 €
Varastossa
ALE
-31%
1
...
5
Sivu 1/5

Lisätietoja Kasarit stä

Valitse kattila, joka kestää pidemmän aikaa ja auttaa saavuttamaan täydellisen lopputuloksen! Laadukkaan kattilan hankkiminen kannattaa joka tilanteessa. Vaikka olisit kuinka taitava ja kokenut kokki, on onnistunutta ruokaa mahdoton valmistaa, jos kattilan pohja on mutkalla tai pinta vahingoittanut. Laajassa valikoimassamme on erikokoisia ja eri materiaalista valmistettuja kattiloita. Kattilat soveltuvat hyvin lähes kaiken ruoan valmistukseen, ja meiltä löytyy esimerkiksi valuraudasta ja kuparista valmistettuja kattiloita sekä kattiloita keraamisella päällysteellä. Meillä on myös muutamia erikoiskattiloita esimerkiksi pastan, kastikkeen tai munien keittämiseen!

Paksu pohja on tärkeä, jotta kattila pystyy säilyttämään lämmön mahdollisimman kauan. Ruostumaton teräs antaa paremman pinnan kattilaan, joka on myös helpompi puhdistaa, kun taas alumiini johtaa lämpöä paremmin. Tästä syystä monet valmistajat tarjoavat yhdistelmiä, joissa kattilan pinta on ruostumatonta terästä ja ydin alumiinia. Tästä kutsutaan ns. sandwich-pohjaksi. Lisäksi on olemassa kattiloita, joissa on teflon-päällyste, joka tehokkaasti estää ruoan juuttumista pohjaan. 

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR