30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 08:19:58

Ruoanlaitto/Keittiövälineet

Keittiövälineet

Keittiövälineet, keittiötarvikkeet, keittiövarusteet tai keittiövälinetuotteet. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Se, jos mikä on varma, että ilman keittiövälineitä ei voi kokata.
Kauhat & pihditVispilätPerunankuorijatSaksetPurkinavaajatVihannessorviPannunalusetHampurilaispuristimetLihanuijaPerunasurvimetValkosipulipuristimetMuut keittiötarvikkeet
877 osumaa / Lajittelutapa:
Satake hampurilaispuristin - Valurauta - Satake
Satake

Satake hampurilaispuristin, Valurauta

18 €33,90 €
Tulossa meille
KAMPANJAT
1
...
25
Sivu 1/25

Lisätietoja Keittiövälineet stä

Uusia keittiötuotteita hankkiessa on tärkeää miettiä materiaalia ja muita yksityiskohtia. Erityisesti silloin, kun sinulla on esimerkiksi teflon-pannuja kotona tai jos haluat käsitellä kattiloita, kulhoja sekä pannuja mahdollisimman huolellisesti. Hellävaraisin keittiötarvike vaihtoehto tässä tapauksessa on usein silikoni tai muovi, sillä nämä materiaalit eivät jätä jälkiä keittiötuotteisiin samalla tavalla kuin esimerkiksi metalli. Laajasta keittiöväline valikoimastamme löydät monenlaisia hauskoja sekä välttämättömiä tuotteita, jotka helpottavat arkea ja nopeuttavat ruoanlaittoasi. Voit nopeuttaa ruoanlaiton monia eri vaiheita yksinkertaisella apuvälineellä, ja käyttää sen sijaan voitettua aikaasi, vaikka nauttimalla pitempään illallista pterheesi kesken.

Meidän laajasta ja monipuolisesta keittiövälinevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi keittiövälineet netistä! Uudet keittiövälineet tekevät keittiöstäsi uudentuntuisen, joten uudet keittiövälineet voivat jopa tuntua keittiöremontilta! Keittiövälineet ovat myös täydellinen lahja juuri muuttaneelle, sillä keittiövarusteet ovat jokaisen keittiön perusta!

Miten voit vatkata taikinan tai kerman ilman vispilää, paistaa pihvin ilman paistinlastaa tai tehdä perunamuusia ilman perunakuorijaa? Keittiötuotteet helpottavat ruoanlaittoa huomattavasti ja tekevät siitä yksinkertaisesti mahdollista. Keittiövälineet ovat luonnollinen osa keittiötä ja yksi onnistuneen ruoanlaiton kulmakivistä. Keittiövälineisiin kuuluvat kaikki pata- ja jäätelökauhoista sushitarvikkeisiin, joten löydät täältä lähes kaiken oleellisen keittiöösi. Kaikilla on kuitenkin sama tavoite: helpottaa ruoanlaittoa keittiössäsi ja tehdä ruoastasi parempaa. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR