30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Keittiöveitset

Keittiöveitset

Veitsi on yksi keittiön tärkeimmistä ja käytetyimmistä työvälineistä. Veitsi on niin amatöörin kuin ammattikokinkin paras apuri: jos veitset eivät ole kunnossa, mikään ei toimi. Ruoanvalmistus sujuu helpommin ja hauskemmin, kun apuna on hyvä veitsi.
660 osumaa / Lajittelutapa:
Global G-2 -kokkiveitsi 20 cm - ruostumaton teräs - Global
Global

Global G-2 -kokkiveitsi 20 cm, ruostumaton teräs

86 €135 €
Varastossa
KAMPANJAT
1
...
19
Sivu 1/19

Lisätietoja Veitset stä

Aloita haku määrittelemällä mihin käyttöön tarvitset veistä. Etsitkö veistä johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen, esimerkiksi leivän leikkaamiseen? Tai etsitkö monipuolista veistä laajaan käyttöön, kuten kokkiveistä tai yleisveistä? Käyttötarkoituksen kartoittamisen jälkeen on aika pohtia terän ja kahvan materiaalia. Keraaminen veitsi sopii erinomaisesti esimerkiksi leivän, salaatin sekä luuttoman lihan leikkaamiseen, kun taas teräsveitsi soveltuu luun ja muiden kovempien ainesosien leikkaamiseen. Kahvan koko ja terän pituus vaihtelee käyttäjänsä mukaan: sirompaan käteen sopii pienempi veitsi ja päinvastoin. Kannattaa myös miettiä, haluatko japanilaisen tai eurooppalaisen veitsen. Japanilaisen veitsen teräkulma on noin 5-10 ° jyrkempi kuin eurooppalaisen, ja siksi ne ovat jonkin verran terävämpiä. Terävyys johtuu siitä, että japanilaiset veitset on valmistettu kovemmasta teräksestä, ja ne ovat myös eurooppalaisia veitsiä hauraampia.

Valitsipa sitten keraamisen tai klassisen teräsveitsen, tärkeintä on se, että keittiöveitsi istuu käyttäjänsä käteen. Sopivan veitsen löytäminen ei aina ole helppoa, mutta oikeat veitset palkitsevat lopulta etsijänsä. Veitset ovat myös hyvä sijoituskohde keittiöön, sillä laadukkaat kokkiveitset voivat oikein hoidettuina kestää todella pitkään. Täältä löydät myös veitsitukit, veitsipussit sekä veitsitelineet. 

Keittiöveitsen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Tästä syystä löydätkin useimmat keittiöveitset ja kokkiveitset täältä jotta löydät jotain juuri sinulle sopivaa. Useiden eri materiaalien ja mallien joukosta sopivan veitsen löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät perinteiset teräksestä valmistetut veitset, keraamiset veitset, japanilaiset ja eurooppalaiset veitset sekä veitset, joiden kahva on joko puuta tai synteettistä materiaalia. Valikoimamme on tarkkaan valittu, joten löydämme varmasti juuri sinun käyttöösi parhaiten sopivan veitsen. Voit ottaa meihin milloin tahansa yhteyttä, mikäli haluat saada opastusta oikean tuotteen löytämisessä.

-

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR