30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Paistinpannut

Paistinpannun avulla voit tehdä kaiken aamupalasta illalliseen, joten paistinpannun käyttötarkoitus on hyvin monipuolinen. Laajasta valikoimasta löydä varmasti paistinpannun joka sopii parhaiten omille tarpeillesi!
Hiiliteräs PaistinpannutPaistinpannut Ruostumatonta terästäValurautaiset paistinpannut
363 osumaa / Lajittelutapa:
Satake paistinpannu, kevyt valurauta non stick - 28 cm - Satake
Satake

Satake paistinpannu, kevyt valurauta non stick, 28 cm

58,60 €69 €
Varastossa
ALE
-15%
1
...
11
Sivu 1/11

Lisätietoja Paistinpannut stä

Pinnoitetuilla paistinpannuilla on hyvät paisto-ominaisuudet, mutta pinnoite on herkkä kulutukselle. Jos ruoka palaa pohjaan pinnoitetussa paistinpannussa, se menettää non stick -kykyään, koska palaneen ruoan hiukkaset tarttuvat pinnoitteeseen. Pinnoitettu paistinpannu on usein kuitenkn edullisempi vaihtoehto verrattuna valurautapannuihin. Jos pannun kahva on lämmönkestävä, pannun voi laittaa tarvittaessa myös uuniin. Esimerkiksi paistaessasi lihaa, parhaan lopputuloksen saa viimeistelemällä lihan uunissa jolloin uuniin sopiva paistinpannu on ehdoton.

Löydät paistinpannut valikoimastamme myös esimerkiksi laadukkaan OBH Nordica Urban Steel-paistinpannun, jolla teet varmasti hyvää ruokaa. Paistinpannu on varmasti käytössäsi joka päivä tehdessäsi ruokaa, joten suosittelemme, että hankit laadukkaan paistinpannun, joka kestää pitkään. Laadukas, hyvin hoidettu paistinpannu voi kestää monia vuosia, joten on myös tärkeää, että paistinpannusta pidetään hyvää huolta!

Paistinpannun pohjan paksuus ja muotoilu vaikuttavat olennaisesti pannun ominaisuuksiin. Paksupohjainen paistinpannu lämpenee hitaammin, mutta toisaalta se myös pitää lämmön paremmin. Jos lämpö laskee voimakkaasti, ruoka ei välttämättä paistu kunnolla paistinpannussa. Siksi on tärkeää, että paistinpannu säilyttää lämpönsä, jos esimerkiksi laittaa pannulle kylmän lihapalan.

-

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR