365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Leikkaa, Raasta & Silppua

Leikkaa, Raasta & Silppua

Tästä osiosta löytyy kaikki, mitä tarvitset, jotta voit valmistella raaka-aineita ruuanlaittoon.
99 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Mandoliini 37 cm - Valkea - Benriner
Benriner

Mandoliini 37 cm, Valkea

77 €119,85 €
Varastossa
1
...
3
Sivu 1/3

Lisätietoja Leikkaa, Raasta & Silppua stä

Laajassa tuotevalikoimassamme on apuvälineitä niille, jotka eivät koe olevansa veitsen käsittelijöinä yhtä taitavia kuin mestarikokit. Täältä löydät monen eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja sipuli- ja vihannesleikkureita sekä ergonomisia raastinrautoja. Haluatko kenties pilkkoa täydellisen tasaisia vihannessiivuja Waldorfinsalaattiin tai silputa valkosipulin hyvin hienoksi valmistaessasi intialaista ruokalajia – avun löydät täältä!

Leikkaa, raasta & silppua-kategoriasta löytyy monia erilaisia ratkaisuja, joten löydät varmasti itsellesi ja keittiöösi sopivan tuotteen. Munaleikkuri, raastimet, pizzaleikkurit ja raastinpuikot ovat tuotteita, jotka helposti unohtuvat varsinkin uuteen kotiin muuttaneen keittiöstä. Ne ovat kuitenkin perustarvikkeita, joiden olemassaolon tärkeyden huomaa vasta niiden puuttuessa!

Keittiössä ei voi välttyä pilkkomiselta ja silppuamiselta, joten kunnon välineisiin kannattaa panostaa. Hyvät silpurit, leikkurit ja raastimet helpottavat ja nopauttavat työtäsi huomattavasti.Esimerkiksi sipulin hienoksi silppuaminen tai tasaisten kurkkusiivujen leikkaaminen voi olla monesti tuskan ja vaivan takana. Leikkaa, raasta & silppua-kategoriasta löydät apuvälineet onnistuaksesi. Enää ei tarvitse tyytyä kaupan hyllyltä ostettuun parmesanpulveriin aidon parmesanin sijaan vain siksi, että vanha raastinrauta on alkanut vedellä viimeisiään.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR