365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Maustaminen

Maustaminen

Tästä kategoriasta löydät kaiken, mitä ikinä voit kuvitella tarvitsevasi ruoan maustamiseen!
436 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Alfredo suola- ja pippurimylly - 20 cm - Georg Jensen
Georg Jensen

Alfredo suola- ja pippurimylly, 20 cm

119 €175 €
Varastossa
1
...
13
Sivu 1/13

Lisätietoja Maustaminen stä

Täältä löydät kaikki tuotteet, joita voit tarvita ruoan maustamisessa. Maustaminen, kuten sanottu, on erittäin tärkeä osa ruoanlaittoa, joten on tärkeää, että sinulla on oikeat tuotteet maustamiseen. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi tunnetut tuotemerkit Peugeot, Zassenhaus sekä Le Creuset. Meillä on myös tuotteita, joiden avulla voit valmistaa omat maustesekoituksesi, juuri sellaisista raaka-aineista kuin itse haluat. Meiltä löytyy myös pulloja salaatinkastiketta varten, voit myös näiden kohdalla valmistaa kaiken täysin itse!

Valikoimaamme kuuluu monia tyylikkäitä ja laadukkaita maustemyllyjä, jotka sopivat sekä keittiön sisustukseen että pöydän kattaukseen. Erilaisia myllyjä ja maustepulloja varten löytyy myös sieviä säilytysratkaisuja. Maustamiseen löytyy monia tyylikkäitä ratkaisuja: suola- ja pippurimyllyjä, erilaisia sirottimia, öljy- ja viinietikkapulloja sekä maustetelineitä.

Mitä olisi mikään ruoka ilman kunnon mausteita? Paraskin kokki voi pilata luomuksensa joko mausteet unohtamalla tai niitä liikaa laittamalla. Myös vielä alkuvaiheessa oleva kokki voi tehdä hyvin yksinkertaista, mutta erittäin maukasta ruokaa, kunhan vain muistaa lisätä mausteita. Jo yksinkertaisesti suolan ja pippurin lisääminen nostaa ruoan täysin uudelle tasolle ja parantaa makuelämystä huomattavasti. Maustetarvikkeet ovat siis erittäin tärkeä osa ruoanlaittoa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR