30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Vihannesleikkurit

Täältä löydät kaikki valikoimamme kätevät vihannesleikkurit ja vihannessilppurit.
18 osumaa / Lajittelutapa:
Tabletop vihannesspiraalikone Spiralizer - Vihreä - Oxo Good Grips
Oxo Good Grips

Tabletop vihannesspiraalikone Spiralizer, Vihreä

79 €86,95 €
Varastossa

Lisätietoja Vihannesleikkurit stä

Monissa vihannessilppureissamme on myös käsi- tai sormisuojat, jotta vahingoilta vältyttäisiin. Vihanneksia pilkkoessa on enemmän kuin yleistä, että sormeen tulee pieni viilto tai raastaessa tulee riippaisseeksi myös ihoa tai kynttä. Tämä on inhottavaa eikä tunnu mukavalta, joten suoja leikkureissa on loistava keksintö.

Vihannessilppuri eli chopper on erinomainen apuväline, kun haluat säästää aikaa keittiössä. Osta nyt vihannessilppuri niin et varmasti pety! Yksi suosikeistamme on VeggieChop vihannessilppuri, jonka avulla teet vihanneksista silppua helposti. Toinen suuren suosion saaavuttanut tuotemerkki on Alligator, jonka myös löydät valikoimastamme.

Vihannesleikkuri hoitaa vihannesten silppuamisen huomattavasti nopeammin kuin jos silppuaisit vihannekset käsin. Valikoimassamme on yleissilppureita sekä erityisesti tiettyjen vihannesten pilkkomiseen suunniteltuja silppureita. Esimerkiksi sipulia pilkkoessa sipulin haju tarttuu sormiin ja voi tuntua vielä monenkin tunnin jälkeen. Valikoimastamme löytyy vihannessilppuri, joka on suunniteltu siten, ettei vihanneksesta (tai sipulista) tarvitset pitää käsin lainkaan kiinni sitä pilkkoessa. Kuinka kätevää!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR