365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Munaleikkurit

Munaleikkuri on löydyttävä jokaisesta kodista ja keittiöstä.
5 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Functional Form kananmunaleikkuri - valkoinen - Fiskars
Fiskars

Functional Form kananmunaleikkuri, valkoinen

11,50 €13 €
Varastossa

Lisätietoja Munaleikkurit stä

Kätevällä munaleikkurilla saat siistejä ja tasakokoisia siivuja, joita voit nauttia aamupalaksi, välipalaksi tai vaikka lounaan kanssa. Munaleikkurimme ovat helppokäyttöisiä ja helppoja puhdistaa, joten olet varmasti tyytyväinen ostokseesi. Munanleikkuri on oiva apuväline varsinkin esimerkiksi, jos järjestät juhlat ja sinun pitää leikata monta kananmunaa pienemmiksi paloiksi. Munaleikkurin avulla saat sopivan paksut ja hyvänäköiset siivut esimerkiksi leipien päälle tai salaattiin.

Meiltä löydät laajan valikoiman munaleikkureita, joten löydät varmasti sinulle sopivan munaleikkurin. Tavallisten munaleikkureiden lisäksi löydät eläinteemaiset munaleikkurit, jotka ovat erityisesti lasten mieleen. Voit valita munaleikkurin, joka tekee siivuja tai lohkoja tarpeesi mukaan.

Kananmunan leikkuu veitsellä on joskus hankalaa, lopputulos on usein varsin sotkuinen ja siivut ovat epätasaisia, joten kananmunaleikkuri on oiva apuväline sinulle. Miten herkullista esimerkiksi on nauttia aamulla muutama pala ruisleipää, joiden päälle on viipaloitu muutama kananmuna? Kananmuna on yksi nopeimmista ja kätevimmistä välipaloista, joka myös pitää hyvin nälkää. Myös aamupalalla kananmuna on hyvä lisä ruoalle, juuri sen nälkää pitävän ominaisuuden ansiosta. Monessa salaatissakin kananmuna sopii hienosti joukkoon, erityisesti ruokaisiin salaatteihin. Tällöin kaikista kätevintä ja myös hienoimman näköistä, on pilkkoa kananmuna munanleikkurilla!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR