365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Pizzaleikkurit

Kukapa ei nauttisi pizzasta? Me KitchenTimella pidämme pizzoista ja jaamme pizzamme mielellämme muillekin herkuttelijoille!
20 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Functional Form pizzaleikkuri - Musta - Fiskars
Fiskars

Functional Form pizzaleikkuri, Musta

8 €11 €
Varastossa

Lisätietoja Pizzaleikkurit stä

Vaikka pizzaleikkureita on monen eri näköisiä ja muotoisia, kaikilla niillä on yksi yhteinen ominaisuus: pyöreä terä. Pyörivän teränsä ansiosta pizzan leikkuu sujuu helposti ja jälki on tasaisen kaunista käyttäessäsi pizzaleikkuria. Pitsaleikkuria voi joskus kuulla kutsuttavan myös nimellä pizzapyörä tai pitsapyörä. Pizzaleikkurit auttavat sinua leikkaamaan pizzastasi sopivan kokoisia paloja helposti ja kätevästi joko omaan käteen sopiviksi tai muille jaettavaksi.

Pitsaleikkuri on erittäin kätevä ja pieni apuväline keittiöön, joten se ei vie lähes yhtään tilaa, mutta helpottaa työntekoa sitäkin enemmän!

Hauskinta on viettää iltaa hyvässä seurassa ja mieluiten myös hyvän ruoan parissa. Pizza on klassinen illanviettoruoka, sillä se on helppo ja nopea ratkaisu ja yleensä se myös sopii kaikkien makuun. Usein on vaikea päättää, mitä pizzaa haluaisi syödä, sillä hyviä vaihtoehtoja on niin monia. Varsinkin jos iltaa vietetään isommalla porukalla, on kätevintä ostaa tai valmistaa itse useapi erilainen pizza. Tällöin valinnanvaraa riittää ja kaikki pääsevät maistelemaan uusia makuja eikä yhteen pizzalajiin ehdi kyllästyä. Pizzan tasapuoliseen jakamiseen tarvitaan kuitenkin tottakai pizzaleikkuri! Ja niitä meidän valikoimastamme löytyy laaja kirjo.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR