30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Mandoliinit

Mandoliini on vihannessilppuri, joka viipaloi vihannekset ja hedelmät kätevästi ja turvallisesti.
20 osumaa / Lajittelutapa:
Mandoliini 37 cm - Valkea - Benriner
Benriner

Mandoliini 37 cm, Valkea

107,80 €119,85 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Mandoliinit stä

Esimerkiksi jos haluat valmistaa ihanan perunagratengin tai vihannesgratengin tai viipaloida suuren joukon vihanneksia salaattiin tai uunivihanneksiksi, on mandoliini leikkuri mitä parhain apuväline. Mandoliinin avulla työ sujuu nopeasti ja valmistat suurellekin illallisjoukolle vihanneksia hyvin lyhyessä ajassa. Mandoliinin avulla paloista tulee myös tasaisia ja samankokoisia, ilman että edes joudut ajattelemaan asiaa. Tämä on sekä kauniin näköistä, että helpottaa vihannesten valmistamista vaikkapa uunissa! Vihannesmandoliini sopii myös hedelmien pilkkomiseen, joten raikkaan hedelmäsalaatin valmistaminen on helpompaa kuin koskaan.

Tietyt vihannes mandoliinit sisältävät myös raastimen, joten voit oman makusi mukaan valita, haluatko viipaloida vai raastaa vihanneksesi. Löydät laajasta valikoimastamme varmasti juuri sinulle sopivan keittiömandoliinin. Keittiömandoliini on tuote, jolla voit periaatteessa siivuttaa kaiken mitä ikinä keksitkin!

Nimi tulee mandoliinin kanssa työskennellessä tehtävästä liikkeestä, joka muistuttaa mandoliinin soittoa. Mandoliinia voi kutsua myös nimillä keittiömandoliini, vihannesmandoliini tai mandoliinileikkuri. Voit esimerkiksi viipaloida kesäkurpitsaa tai perunaa keittiömandoliinilla ja lopputuloksesta tulee varmasti hieno riippumatta siitä, mitä olet tekemässä. Keittiömandoliini on helppo säilyttää, koska ohuen muotoilunsa ansioista se ei vie paljoa tilaa keittiössäsi ja se mahtuu kaappiin kuin kaappiin.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR