30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 08:18:51

Ruoanlaitto/Keittiövälineet/Valkosipulipuristimet

Valkosipulipuristimet

Hyvä valkosipulipuristin on helppokäyttöinen ja samalla helppo puhdistaa. Meiltä löydät monia valkosipulipuristimia eri materiaaleista ja ne kaikki täyttävät nämä vaatimukset.
11 osumaa / Lajittelutapa:
Garli valkosipulipuristin - Ruostumaton teräs - Dorre
Dorre

Garli valkosipulipuristin, Ruostumaton teräs

10 €15 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Valkosipulipuristimet stä

Valkosipulinpuristin on oiva apuväline sinulle, joka pidät valkosipulista ruoassasi. Valkosipulipuristimet säästävät sinut myös haisevilta käsiltä, joka on ongelma, kun leikkaat valkosipulia veitsellä! Valkosipulipuristin auttaa sinua tuomaan ruokasi seuraavalle tasolle. Valkosipulilla on monia hyviä ominaisuuksia, mutta sen käyttöä saattaa joskus rajoittaa juuri sen hankala tai aikaa vievä silppuaminen sekä käsiin tarttuva haju. Valkosipulipuristimella tämä ongelma on onneks nopeasti poissa ja voit huoletta valmistaa maistuvia ruokia: valkosipuilkermaperunat, valkosipulipatonki sekä valkosipulivoi ovat vain muutama esimerkki näistä ihanista herkuista! 

Valkosipulipuristimen avulla saat raastettua valkosipulin hienoksi, jolloin valkosipulin maukas öljy säilyy paremmin. Jos valkosipulipuristimen sijaan haluat mielummin valkosipulikuorijan, meillä on tarjolla myös niitä. Kolmas vaihtoehto on valkosipulihakkaaja, joka pilkkoo valkosipulin sen sijaan, että puristaisi tai raastaisi sen.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR