30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kauhat & pihdit

Keittiökokoelmasi ei ole täydellinen ilman erilaisia kauhoja! Meiltä löydät monet eri muotoiset, väriset ja eri materiaaleista tehdyt kauhat, joilla on monia käytännön ominaisuuksia.
PatakauhatReikäkauhatKeittiöpinsetit & kokkipihditPastakauhatKeittiövälinesetitKastikekauhatKeittokauhatPaistinlastatPuuhaarukat
289 osumaa / Lajittelutapa:
Functional Form -silikonilusikka 29 cm - Musta - Fiskars
Fiskars

Functional Form -silikonilusikka 29 cm, Musta

10,50 €15 €
Varastossa
1
...
9
Sivu 1/9

Lisätietoja Kauhat stä

Meiltä löydät monenlaisia kauhoja - kokoja, malleja, värejä sekä materiaaleja löytyy useita erilaisia. Meiltä löydät erikseen patakauhat, reikäkauhat, pastakauhat, kaittokauhat sekä kastikekauhat. Meiltä löytyy myös puuhaarukoita, mikäli haluat sekoittaa ruokaa tällä klassisella tuotteella. Suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Eva Solo ja Fiskars.

Valikoimassamme on muun muassa klassisia patakauhoja sekä reikä- ja pastakauhoja. Täältä löydät kaikki tarvittavat keittiökauhat kotiisi!Kauha on ruoanlaitossa erittäin kätevä ja usein käytetty väline. Sitä voi käyttää niin keiton tai kastikkeen tarjoilemiseen kuin hämmentämiseenkin, sillä voi tarjoilla pastaa sekä vaikkapa hedelmäsalaattia. Kauhan muoto vaihtelee tyylistä ja designista riippuen - esimerkiksi Italiassa on hyvin yleistä, että kauha muistuttaakin pitkävartista lusikkaa. Suomessa puolestaan kauhat ovat enemmän kuppimaisia. Ruoanlaitossa käytettävät keittiökauhat ovat usein puisia tai muovisia. Puinen keittiökauha on erittäin kaunis, mutta hieman hankalampi puhdistaa kuin muovinen. Suomessa puiset kauhat valmistetaan yleensä koivusta tai valkopyökistä. Muovisen kauhan etu puolestaan on sen helppo puhdistettavuus sekä hygieenisyys. Yksi mahdollisuus on yhdistää puinen varsi muoviseen kuppiosaan - kätevää ja kaunista!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR