30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Vispilät

Meiltä KitchenTimelta löydät laajan valikoiman erilaisia laadukkaita vispilöitä – sekä klassisissa että moderneissa malleissa ja monissa eri väreissä.
36 osumaa / Lajittelutapa:
Functional Form spiraalivispilä - Musta - Fiskars
Fiskars

Functional Form spiraalivispilä, Musta

8,10 €9 €
Varastossa

Lisätietoja Vispilät stä

Kaikki vispilät on valmistettu materiaaleista, kuten silikonista ja muovista, jotka ovat hellävaraisia kattiloille ja pannuille. Muovi ja silikoni kuluttavat hyvin vähän kulhoja, pannuja ja kattiloita ja ovat siksi optimaalisia materiaaleja keittiötarvikkeille ja apuvälineille. Silikonin yksi suurimmista eduista on, etuna on myös sen lämmönkestävyys, millä on suuri merkitys erityisesti kuumia kastikkeita ja materiaaleja käsitellessä.

Vispaaminen on ehkä yksi keittiön tylsimmistä töistä, varsinkin jos vispilä ei ole parhain mahdollinen. Vatkain on kuitenkin yksi keittiön tärkeistä apuvälineistä, sillä hyvin usein taikinaa tehdessä sitä täytyy vispata kunnolla ja esimerkiksi kananmuna täytyy saada kuohkeaksi, jotta leivonnainen voi onnistua kunnolla. Käsin vatkaaminen voi olla melkoisen vaivalloista, joten leivontaan tarvitaan avuksi tehokas vispilä! Meiltä löytyy pallovispilöitä ja lankavispilöitä eri tarpeisiin. Pallovispilällä vatkaat nopeasti suurempia määriä, sillä pallovispilällä on suuri kosketuspinta. Lankavispilä puolestaan sopii mainiosti yhteen kattiloiden ja patojen kanssa, sillä sen avulla estät ruoan pohjaan palamisen. Käsikäyttöiset vatkaimet ja vispilät sopivat myös hyvin esimerkiksi kesämökille jossa ei välttämättä ole sähköä.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR