365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Purkinavaajat

Vaikka monet säilykepurkit voidaankin yleensä avata ilman purkinavaajaa, jokaisella pitäisi silti olla purkinavaaja keittiölaatikossaan.
6 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Profile tölkinavaaja - Ruostumaton teräs - Brabantia
Brabantia

Profile tölkinavaaja, Ruostumaton teräs

16,90 €19,50 €
Varastossa

Lisätietoja Purkinavaajat stä

Purkinavaaja helpottaa työtäsi keittiössä, ja tekee ruoanlaitostasi nopeampaa ja helpompaa. Valikoimastamme löydät sekä hyvin yksinkertaisia purkinavaajia, mutta myös purkinavaajia, joiden suunnittelu ja muotoilu on viety hieman pidemmälle. Tuotteet ovat ulkonäöltään ja ulkomuodoltaan erilaisia, ja siksi sinulla on mahdollisuus valita juuri omannäköisesi purkinavaaja! Kaikki purkinavaajamme ovat helposti säilytettäviä ja tiskattavia. Purkinavaajat ovat erittäin pienikokoisia, minkä ansiosta ne eivät vie paljoa tilaa keittiössäsi.

Valikoimastamme löytyy kaikki mahdolliset tölkinavaajat sekä purkinavaajat. Suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Bodum, Brabantia, Chef'n sekä Brix. Brix-tuotemerkki on tunnettu erityisesti JarKey-nimisestä purkinavaajastaan, joka on voittanut useita erilaisia palkintoja designistaan. Se on helppokäyttöinen ja ergonominen tölkinavaaja, mikä luultavasti onkin syy tuotteen suureen suosioon. Jos puolestaan haluat keittiöösi hieman huumoria ja jotakin yllättävämpää, kannattaa kääntyä tuotemerkkiin Jo!e. Kysesen tuotemerkin valikoimasta nimittäin löytyy esimerkiksi hauska possunmuotoinen purkinavaaja!

Valikoimastamme löydät erilaisia purkinavaajia sekä tölkinavaajia, joilla avaat säilykkeesi turvallisesti. Mikään ei ole inhottavampaa, kuin huomata, ettei saakaan ruoanlaitossa tarvisemaansa purkkia auki. Laadukas purkinavaaja on helppokäyttöinen ja niin kätevä, ettei sinun itse edes tarvitse tehdä työtä sitä käyttäessäsi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR