30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 09:35:58

Lihanuija

Lihanuija on täydellinen työkalu liharuokien valmistamiseen. Lihanuijaa käytät lihan mureuttamiseen sekä halutun paksuuden saavuttamiseen.
3 osumaa / Lajittelutapa:
Heirol steely lihanuija 300 g - 25,5 cm - Heirol
Heirol

Heirol steely lihanuija 300 g, 25,5 cm

32,10 €35,75 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Lihanuija stä

Kaikki lihanuijamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten niiden elinikä on erittäin pitkä. Lihanuija on myös tyylikkään ja ammattimaisen näköinen, joten voit hyvin pitää sitä esillä keittiössäsi! Lihanuija on erityisen tarpeellinen, kun grillaat kesällä ja haluat valmistaa täydelliset pihvit! Lihanuijaa käytät nuijimalla lihaa kunnes olet saavuttanut halutun paksuuden lihallesi.

Lihanuijaa voi käyttää monenlaiseen lihaan: kanaan, sikaan tai nautaan, mutta voit tietenkin käyttää sitä myös tarvittaessa muihin raakaaineisiin. Lihanuija on täydellinen apuväline niin kokeneelle kokille kuin aloittelijallekin, joten lihanuija on hyvä olla jokaisessa keittiössä. Valikoimastamme löydät useita eri mallisia lihanuijia, joten löydät varmasti omille tarpeillesi sopivan lihanuijan. Kaikilla on samantapainen rakenne, mutta ominaisuuksiltaan ne eroavat hiukan. Joillakin nuijilla on vain yksi pää, kun taas toisilla on kaksi päätä. Lihanuijat löydät myös eri karheuspinnoilla. Laajan valikoiman ansiosta voit valita sellaisen lihanuijan, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR