365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Aterimet

Täältä löydät kaikki ”perus” ruokailuvälineet, eli aterimet, joita käytät päivittäin. 
1487 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Oscar aterinsetti, 24 osaa - ruostumaton teräs - Villeroy & Boch
Villeroy & Boch

Oscar aterinsetti, 24 osaa, ruostumaton teräs

136 €215 €
Varastossa
1
...
42
Sivu 1/42

Lisätietoja Aterimet stä

Meiltä pystyt ostamaan sekä valmiita settejä sekä yksittäisiä tuotteita, mikäli haluat vain täydentää kokoelmaasi. Valmis setti puolestaan sopii sinulle, joka esimerkiksi olet juuri muuttanut omaan kotiisi tai hankkinut uuden keittiön. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat laadukaita ja kestäviä, varsinkin keittiöaterimet, jotka joutuvat kovaan koetukseen päivittäisessä käytössä! Valikoimastamme löydätkin ehdottomasti parhaat vaihtoehdot joka kodin aterimiksi.

Valikoimamme on laaja ja aterimia löytyy paitsi perinteisen metallin sävyissä myös useissa muissa väreissä. Viime aikoina erityisen suosittua on ollut kulta ja messinki sisustuksessa ja tämä näkyy myös pöydän kattauksessa. Meiltä löydät esimerkiksi Aidan, Lene Bjerren sekä House Doctorin aterimia kultaisina ja messinkisinä.

Meillä on useita eri vaihtoehtoja, jotka kaikki ovat paitsi ilo silmälle myös istuvat mukavasti käteen. Aterimet vaikuttavat ruokailuun enemmän kuin ehkä luulisi, joten voi olla hyvä idea investoida laadukkaisiin arki- ja juhla-aterimiin. Valikoimastamme löydät aterimien lisäksi esimerkiksi grillaustarvikkeita, salaatinottimia ja muita tarjoiluvälineitä. Aterimia löytyy useasta eri materiaalista tehtynä, esimerkiksi täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tai kauniilla puisella kädensijalla varustettuja.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR