30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Grilliaterimet

Grilliaterimet kuuluvat jokaiseen hyvin varusteltuun grilli-iltaan, keittiöön sekä terassille, jossa aikaa viettävät henkilöt haluavat nauttia grilliruoasta täysin siemauksin.
41 osumaa / Lajittelutapa:
Julie grilliaterimet 12 osaa - Ruostumaton teräs - Hardanger Bestikk
Hardanger Bestikk

Julie grilliaterimet 12 osaa, Ruostumaton teräs

99,04 €149 €
Tilaustuote
KAMPANJAT
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Grilliaterimet stä

Erityisesti kun grillataan lihaa, kanaa tai kalaa sekä vihanneksia kuten maissia, on tärkeää, että grilliaterimet ovat kohdillaan. Oletko joskus joutunut tilanteeseen, jossa grilliveitset tai pihviveitset ei syystä tai toisesta ole olleet käytettävissä, ja vaivalla grillatut pihvit, makkarat ja paistit on täytynyt syödä tavallista ruokaveistä käyttäen? Jos olet, tiedät että siihen tilanteeseen et halua joutua uudelleen! Jos taas et ole, voit taputtaa itseäsi selkään.

Grilliaterimia löytyy meiltä laaja kirjo, voit valita kokonaisten settien joukosta tai sitten hankkia yksittäisiä kappaleita. Tästä kategoriasta löytyy esimerkiksi grillihaarukka, pihviveitsi sekä grilliveitsi. Jos olet Solsidanin Fredden kaltainen grillihirmu, jonka grilli on kuumana koko kesän pitkälle syksyyn asti, suosittelemme hankkimaan kunnon grilliaterinsetin! Näin voit kutsua koko ystäväjoukkosi syömään ja näyttää taitosi grillimestarina. Monet grilliaterimistamme ovat erittäin kauniita ja monissa on puinen varsiosa. Tämä tekee veitsistä erittäin sopivia ulkokattaukseen ja tuo pöytään oman erityisen tunnelmansa.

Grilliruoka on jotain, mitä suomalaiset rakastavat. Grillissä valmistuu niin alku-, pää- kuin jälkiruokakin ja ruoat vaihtelevat laidasta laitaan: paprikasta lampaaseen, grillipihvistä kesäkurpitsaan, täytettyihin herkkusieniin sekä grillattuihin banaaneihin, jotka on täytetty suklaalla.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR