30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Aterinsetit

Täältä löydät kaikki valmiit aterinsetit erilaisissa kokoonpanoissa. Kokonainen ruokailuvälinesetti on loistava valinta lahjaksi esimerkiksi omaan kotiin muuttavalle, valmistuvalle tai sille, joka pian aikoo muuttaa kotoa pois tai kimppakämpästä omaan asuntoon.
436 osumaa / Lajittelutapa:
Victoria aterinsetti ruostumaton teräs - 60 osat - Dorre
Dorre

Victoria aterinsetti ruostumaton teräs, 60 osat

67 €149 €
Varastossa
1
...
13
Sivu 1/13

Lisätietoja Aterinsetit stä

Makuasioista ei voi kiistellä, se on kauan sitten todettu tosiasia. Tämän takia meiltä löytyy eri värisiä aterimia sekä aterimia, joissa käsiosa on värikäs tai esimerkiksi puinen. Valikoimaamme kuuluu myös aterimia, joissa kädensija on esimerkiksi norsunluuta. Yksi suosittu aterinsarja on Aidan kultainen aterinsetti, jossa on 16 osaa. Tämä on selkeä valinta trenditietoiselle!

Aterimia on hyvä olla enemmän kuin yksi jokaista, sillä koskaan ei tiedä milloin sattuu järjestämään illanvieton tai perjantaipizzalle saapuukin muutama ihminen enemmän. Valikoimastamme löytyy erilaisia settejä eri tarpeisiin. Meiltä on sekä 16 ja 24 että 40 ja 60 aterimen settejä, jotta parhaalla mahdollisella tavalla voisimme vastata erilaisiin tarpeisiin. 16 ja 24 aterimen setit ovat loistava tapa aloittaa oman kattauksen kerääminen. Ne sopivat mitä parhaiten lahjaksi juuri esimerkiksi uudelle opiskelijalle. 40 ja 60 aterimen setit puolestaan sopivat isoille perheille ja isoja illallisia järjestäville henkilöille. Tällaisen setin voi myös antaa vaikkapa häälahjaksi tai tupaantuliaislahjana uudelle kesäasunnolle.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR