30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Salaattiottimet

Voidaksesi sekoittaa ja tarjoilla herkullista salaattia, tarvitset salaattiottimet tai salaattipihdit keittiöösi. Tänne olemme keränneet monet käytännölliset ja tyylikkäät salaattiottimet, jotka tekevät illalliskutsuistasi mukavammat.
116 osumaa / Lajittelutapa:
Scandia tarjoiluvälineet - ruostumaton teräs - Iittala
Iittala

Scandia tarjoiluvälineet, ruostumaton teräs

44,04 €62,90 €
Varastossa
1
...
4
Sivu 1/4

Lisätietoja Salaattiottimet stä

Salaattiottimia löytyy niin monia erilaisia, että kannattaa melkein hankkia useampi erilainen salaattiotin. Hienommalle illalliselle sopivat klassiset ja tyyliltään jopa minimaaliset salaatinottimet, kun taas pihajuhliin sopii rennompi tyyli. Yksi hauska vaihtoehto on hankkia valikoimassamme oletvat Sagaformin kädenmuotoiset salaatinottimet. Tämä ei ainakaan ole yleisin näky ruokapöydässä, joten voit yllättää vieraasi hauskalla kattauksella! Tämän tyyliset salaatinottimet myös sopivat mitä parhaiten tuliaisiksi esimerkiksi ystävän mökille mentäessä. Kaiken lisäksi näillä salaatinottimilla kaikkien, jopa lasten, on helppo ottaa itselleen salaattiannos!

Hanki nyt yhteensopivat salaattiottimet tai salaattiaterimet salaattikulhollesi ja nauti raikkaasta salaatistasi! Löydät meiltä salaattipihdit ja salaattiottimet monessa eri mallissa, joten löydät takuuvarmasti jotain, mikä sopii hyvin omalle salaattikulhollesi. Salaattipihdit ja ottimet on suunniteltu salaattien tarjoiluun, mutta niitä voi tietenkin käyttää myös muiden ruokien tarjoilussa.  Löydät meiltä esimerkiksi Iittalan tyylikkäät salaattiottimet ruostumattomasta teräksesta tai jos keittiöösi paremmin sopii toisenlainen tyyli, valikoimastamme löytyy myös muun muassa Scanwoodin puiset salaattiottimet. 

Suositut suodattimet

-

torstai 22. helmikuuta 2024
Raw food vinkit & faktat
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR