365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Voiveitset

Täältä löydät kaikki voiveitsemme. Voiveitsi on käytännöllinen paitsi aamiaispöydässä, myös silloin, kun asetat leipäkorin esille illallisella.
27 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Piemont voiveitsi - Ruostumaton teräs - Villeroy & Boch
Villeroy & Boch

Piemont voiveitsi, Ruostumaton teräs

19 €
Varastossa

Lisätietoja Voiveitset stä

Tuore leipä, hyvä patonki tai itseleivottu sämpylä ovat sellaisia asioita, joista monikaan ei voi kieltäytyä. Illanvietoissa on aina tarjolla hyvää leipää ja sitä syödään niin alkupalana kuin pääruoan kanssakin. Tähän vielä lisätään voita tai itsetehtyä levitettä, niin nautinto on taattu. Voiveitsellä päällysteiden levittäminen sujuu kätevästi ja voiveitsen leveyden ansiosta levite jakautuu tasaisesti.

Valikoimastamme löydät joukon erilaisia voiveitsiä, joten löydät varmasti jotain, mikä sopii omaan kattaukseesi. Meiltä löytyy sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja, että puisia voiveitsiä ja osassa vain kahva on puuta. Puinen voiveitsi on klassikko, joka sopii pöytään kuin pöytään. Kauniin ulkomuodon lisäksi se on myös mukava kädessä. Valikoimamme suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi ranskalainen Lagiole sekä suomalaiset Iittala ja Fiskars. Näiltä tuotemerkeiltä löydät takuuvarmasti kauniita, laadukkaita sekä käytännöllisiä voiveitsiä.

Oikealla voiveitsellä et pilaa pehmeää leipää voita levittäessäsi, ja tämän lisäksi voiveitsi on myös tyylikkään näköinen ruokapöydässäsi! Voiveitsi on oikea ruokapöydän klassikkotuote. Se tuo mukanaan ripauksen ylellisyyttä tavallisellekin aamiaiselle, mutta sen avulla myös erityinen syntymäpäiväaamupala tai illallinen saa arvokkaamman tunnelman. Tunnelmaa nimittäin luodaan juuri pienillä yksityiskohdilla ja vivahteilla. Voiveitset eivät välttämättä tunnu kovinkaan tärkeiltä, mutta kun tavallisen ruokaveitsen kattauksessa vaihtaa voiveitseen, on ero merkittävä.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR