30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Kattaus & Tarjoilu/Aterimet/Äyriäisaterimet

Äyriäisaterimet

Äyriäisottimet eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan myös tyylikkäitä, joten uskomme, että sellaiset hankittuasi otat ne mieluusti esille niin arkena kuin juhlanakin!
10 osumaa / Lajittelutapa:
Hardanger äyriäissetti 7 osaa - Ruostumaton teräs - Hardanger Bestikk
Hardanger Bestikk

Hardanger äyriäissetti 7 osaa, Ruostumaton teräs

41 €59,90 €
Varastossa

Lisätietoja Äyriäisaterimet stä

Maukkaan lihan löytäminen äyriäisiä syödessä voi olla hankalaa ilman oikeita erityisvälineitä, joten olemme keränneet ne tänne. Äyriäisaterimien avulla sinä ja ystäväsi voitte nauttia herkullisista äyriäisruuista täysillä niitä tarjoillessasi. Alkusyksy ja loppukesä ovat mitä parhainta aikaa nauttia meren antimista ja järjestää kunnon rapujuhlat! Rapujuhlat ovat alunperin varsin ruotsalainen juhla, mutta ovat viime vuosikymmenten aikana rantautuneet myös Suomeen ja moni haluaakin juhlistaa mukavaa kesää hyvillä juhlilla. Rapujuhlissa perinteisesti skåålataan ja syödään rapuja eri muodoissa ja eri lisukkeiden kera. Tärkeää on myös olla rapuaiheiset lautaset, lautasliinat sekä koristeet ja villeimmät laittavat vieläpä rapukuvilla koristetun paperihatun päähänsä. Jo paperilla tämä kuulostaa hauskalta tavalta kerätä perhe tai ystävät yhteen ja juhlistaa kesää vielä kerran ennen syksyn alkua. Rapujuhlat voivat myös olla loistava keino kerätä yhteen eri puolilla maailmaa ja Suomea kesää viettänyt kaveriporukka ja vaihtaa kuulumisia sekä valmistautua syksyn koitoksiin.

Rapujuhlien lisäksi rapuja voi toki nauttia muutenkin ja ne sopivat hyvin myös joulupöytään. Nautitpa ravusita mihin vuodenaikaan tahansa, ovat hyvät äyriäisaterimet kaiken a ja o! Äyriäiset, jos jotkin, nimittäin osaavat olla hankalia syötäviä. Ilman kunnon välineitä voi jopa puolet äyriäisen herkuista jäädä syömättä. Ja tätähän ei kukaan halua. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi rapuveitsi, äyriäishaarukka, hummerihaarukka, osteriveitsi muiden tuotteiden lisäksi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR